Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 1 voetbalreizen en 268 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Valencia

Sevilla - Valencia Datum review: 16-03-2018

Aanbieder: VoetbalTravel

4/5

Estadio Ramon Sanchez Pizjuan is de thuishaven van Sevilla CF. Heeft een trouwe supportersschare en bijzonder fanatiek. Voooral het clublied van Sevilla CF daar krijg je kippenvel van als iedere Sevillista dat meezingt. Wij als nuchtere Hollanders kennen dit toch niet zo sterk. Alles liep heerlijk volgens schema; heen en terugreis met Transavia ging goed op tijd vanaf Schiphol. Sevilla is een heerlijke stad met veel historie en vele leuke (tapas) bars en restaurants. Zeker een bezoek waard.

Dhr. Alkemade
Aanbeveling:

Barcelona - Valencia Datum review: 10-08-2016

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Equipo Voetbalreizen, een perfecte match! -duidelijke website, snelle service; - goed hotel centraal in Barcelona, ruime kamer en goed ontbijt; - kaartjes (Barcelona-Valencia) lagen klaar bij de receptie; - hele mooie plaatsen in het stadion, naast elkaar; - door goede vlucht(tijden) 3 volle dagen in de stad (1 wedstrijddag, 1 dag lekker fietsen en 1 dag hop on hop off bussen); - ongekende prijs-kwaliteit verhouding; - alles liep gesmeerd, van het boeken tot en met de landing op Schiphol; - wij gaan dit zeker nog een keer doen en boeken dan weer via deze website.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Barcelona - Valencia Datum review: 08-02-2014

Aanbieder: Premiertrip

5/5

uitstekende ervaring met Premiertrip! we werden netjes op de hoogte gehouden er werd snel gereageerd op vragen die ik stelde en kregen ook nog eens een upgrade naar een prima hotel! als ik in de toekomst nog een voetbalreis maak(wat sowieso gaat gebeuren) maak ik zeker nogmaals gebruik van Premiertrip. de service en alle informatie is heel goed bevallen een echte aanrader dus!

Dhr. verel
Aanbeveling:

Barcelona - Valencia Datum review: 05-02-2014

Aanbieder: Footballtravel

5/5

Prima organisatie, we hadden hele mooie toegangskaarten, we zaten op rij 7 vanaf het veld geteld, prima plek om de wedstrijd te bekijken.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Valencia.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert
  • Logo Event Spot
  • Logo Number1 Voetbalreizen
  • Logo Voetbalticketshop