Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 1 voetbalreizen en 268 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Real Madrid

Real Madrid is de grootste club uit het Spaanse voetbal. En dat vinden niet alleen de supporters: de club is door de FIFA uitgeroepen tot beste voetbalclub van de twintigste eeuw. Een voetbalreis naar Real Madrid betekent dan ook voetbal op topniveau en kijken naar een club die vele kampioenschappen op zijn naam heeft staan.

Recordhouder
Dat Real Madrid een buitengewoon goede club is, staat vast. De club won 32 keer de Primera Division, 19 keer de Copa del Rey, 2 keer de UEFA Cup en een indrukwekkende 11 keer de Champions League. En daarmee staat deze recordhouder een flink stuk voor op AC Milan, dat de Champions League ‘slechts’ 7 keer won.

Estadio Santiago Bernabeu
Real Madrid speelt de thuiswedstrijden in het Estadio Santiago Bernabeu, dat in 1954 in gebruik werd genomen. Destijds was dit het modernste stadion van Spanje. Het stadion is in 2005 verbouwd en biedt plaats aan ruim 80.000 supporters.

Topvoetbal uit Madrid
Een voetbalreis naar Real Madrid is kijken naar topvoetbal van wereldklasse. Met de absolute winnaarsmentaliteit van de club kan het niet anders dan dat ze vol in de aanval gaan. En dat levert een voetbalspektakel van wereldklasse op!

Boek nu uw voetbalreis!
Wilt u deze topclub van dichtbij meemaken? Dan vergelijkt u hieronder eenvoudig alle aanbieders van voetbalreizen naar Real Madrid. U kunt direct doorklikken naar de aanbieder van uw keuze voor meer informatie over de reis en boekingsmogelijkheden. Zo beleeft u het beste van het Spaanse voetbal zelf!

 

Real Madrid - Leganes Datum review: 04-05-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Geweldige ervaring. Prachtig stadion, fantastische rondleiding door stadion (museum) en ook nog een mooie stad. Echte aanrader !

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Real Madrid - Alaves Datum review: 27-02-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Geüpgraded naar een categorie 1 plek, maar dat was het ook waard! Op de eerste rij direct aan het veld genoten van de vedettes van Real Madrid. Hotel was dik in orde en met e-tickets soepel het stadion in. De reispapieren waren erg duidelijk en compleet. Kortom, we hebben een prima weekend gehad!

Dhr. Nijman
Aanbeveling:

Real Madrid - Villareal Datum review: 18-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Top geregeld alle afspraken zijn perfect nagekomen. Een aanrader. Ook bij vragen goed bereikbaar met adequate antwoorden.

Dhr. Reinink
Aanbeveling:

Real Madrid - Villareal Datum review: 18-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

3/5

Administratief en in de communicatie prima georganiseerd. De kwaliteit van de zitplaatsen voor het bedrag vielen daarin erg tegen. Een volgende keer zou ik eerder alleen de kaarten kopen en de reis en het verblijf waarschijnlijk zelf organiseren, Achter erg hoge kosten voor 1 volwassen en een kind. Overigens een hele mooie ervaring, en zeker voor herhaling vatbaar. De kosten mogen dan zoals eerder vermeld wel lager zijn.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Real Madrid - Villareal Datum review: 18-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Dit was een geweldige ervaring! Alles top geregeld, geweldige plekken. Wanneer ik weer op voetbalreis ga word dat 100% zeker met equipo top organisatie

Dhr. Doek
Aanbeveling:

Real Madrid - Eibar Datum review: 04-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Weekend in Madrid geweest en wedstrijd Real Madrid bezocht. Alles was prima geregeld: Hotel op loopafstand van het stadion. Perfecte kaarten heel dicht op het veld. We hebben ook een stadiontour gedaan zowel bij Real als Atletico.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Real Madrid - Espanyol Datum review: 23-02-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Alles was perfect voor elkaar. Hotel was prima, mooi centraal gelegen tussen centrum en stadion. Ontbijt was wel minimaal. Kaartjes voor de wedstrijd lagen al klaar. Papieren voor de reis waren ook prima op tijd geregeld.

Dhr. Rijk
Aanbeveling:

Manchester United - Real Madrid Datum review: 24-07-2016

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Dit is een test van Dirk Julicher om te zien of de reviews voor ets gewoon goed door komen. Dat is toch belangrijk om te weten voordat je klant een uitnodiging gaat versturen!

Dhr. Julicher
Aanbeveling:

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Real Madrid.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert
  • Logo Event Spot
  • Logo Number1 Voetbalreizen
  • Logo Voetbalticketshop