Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 1019 voetbalreizen en 536 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Liverpool

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Liverpool.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Liverpool is één van de oudste en bekendste voetbalclubs van Engeland. Geen wonder dat een voetbalreis naar Liverpool een wens van vele voetballiefhebbers is! De club werd opgericht in 1892 nadat de eigenaar, John Houlding, de toenmalige huurder, voetbalclub Everton, na een geschil over de huur de deur had gewezen. De eerste voorzitter, John McKenna, zocht de spelers voor de nieuwe club in Schotland. Zo begon Liverpool als team met alleen maar buitenlanders in het veld aan de eerste wedstrijd. 

Sinds de oprichting is Liverpool altijd een actieve voetbalclub geweest die hard heeft gewerkt. En met succes: al in 1901 werd de club voor het eerst kampioen van Engeland.

Anfield Stadium
Het Anfield Stadium, dat rivaal Everton destijds door een geschil heeft moeten verlaten, is nog altijd de thuisbasis van Liverpool. Het stadion biedt plaats aan ruim 54.000 supporters. In 2002 werden er plannen gemaakt voor de bouw van een nieuw stadion in Stanley Park, maar de club besloot om in Anfield te blijven en het huidige stadion te renoveren, zodat de capaciteit uitgebreid kon worden. De nieuwe tribune is in 2016 geopend en heeft ruim 8.000 nieuwe zitplaatsen toegevoegd aan het stadion.

Grootse club
Een voetbalreis naar Liverpool is een reis naar een historische en succesvolle voetbalclub. Het moderne stadion, de grote schare supporters en de onderlinge sfeer maken een reis naar Liverpool zeker de moeite waard!

Boek uw voetbalreis! 
Wilt u deze Engelse kampioenen graag in actie zien? Vergelijk dan snel alle voetbalreizen naar Liverpool hieronder. U kut direct doorklikken op de aanbieder van uw keuze voor meer informatie en boekingsmogelijkheden. Wie weet zit u straks bij Liverpool op de tribune! 

Liverpool - Everton Datum review: 04-12-2018

Aanbieder: Complete voetbalreis

5/5

Via deze website bij completevoetbalreis.nl uitgekomen, moet zeggen heb een goede ervaring gehad samen met mijn zoon. Leuke wedstrijd, en top plekken! Hotel was centraal in Liverpool en kreeg alle informatie duidelijk opgestuurd.

Dhr. Manders
Aanbeveling:

Everton - Liverpool Datum review: 12-04-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Reis was goed geregeld. Mooie accommodatie. Plaatsen in het stadion vielen tegen, omdat we achter een pilaar in het stadion zaten. Hierdoor was een van de deelgebieden beperkt zichtbaar. Voor de rest een mooie reis gehad.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Liverpool - West Ham United Datum review: 28-02-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Was goed geregeld. Toch wel gemerkt dat Engelsen een beetje raar volk zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Kaartjes waren er ruim op tijd en konden makkelijk het stadion in.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Newcastle United - Liverpool Datum review: 17-10-2017

Aanbieder: VoetbalreizenXL

5/5

Leuke, gezellige, compacte stad Newcastle. Ervaring met Voetbalreizen XL was uitstekend. Alles was duidelijk, vlot gecommuniceerd. Het geselecteerde Hotel was van goede kwaliteit, kortom geen omkijken naar.

Dhr. Hinke
Aanbeveling:

Liverpool - Everton Datum review: 06-04-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

3/5

Bijna niet te bereiken,ze komen pas in actie als je zelf belt. Wedstrijd begon zaterdag om 12.30 uur. Als alles mee zat zouden we(2 man) om 10.30 uur landen, dan nog 15 min. paspoortcontrole, hierna nog uur naar hotel. inmiddels is het dan 11.45 uur dan nog inchecken en van het hotel nog naar stadion. Als we geluk hadden zouden we net op tijd aanwezig zijn voor de wedstrijd, rond 12.15/12.30 uur. Je wilt natuurlijk ruim op tijd zijn om de sfeer vanaf het begin mee te maken.Ze beloven een passende oplossing.Oplossingen: twee maar we moesten er wel bijna 300 euro bijbetalen. Uiteindelijk een oplossing gevonden , vrijdagavond aankomst extra kosten 103 euro.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Liverpool - Swansea City Datum review: 02-03-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

4/5

Prima wedstrijd .Mooie plaatsen. Hotel was goed. Niet te ver van het stadion en in het centrum. Een minpuntje, het avondeten in het hotel was minder. Ontbijt was 10x beter.

Dhr. schaper
Aanbeveling:

Liverpool - Arsenal Datum review: 11-02-2014

Aanbieder: Sports Experience

4/5

De wedstrijd was fantastisch. Het hotel iets minder. Wel een prima kamer alleen je kon er niet ontbijten en er was ook geen mogelijkheid om een versnapering te nuttigen na een vermoeiende reis. Dit was vooraf niet bij ons bekend. Maar eerlijk is eerlijk, ik zou nog wel in een kartonnen doos slapen....

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Manchester City - Liverpool Datum review: 30-12-2013

Aanbieder: Premiertrip

5/5

Met 7 vrienden naar Manchester city - Liverpool gaan kijken via Premiertrip. Ik kan het alleen maar aanraden, alles perfect geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo Eurotravel Sports
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert