Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 3855 voetbalreizen en 818 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Liverpool

Wil je een wedstrijd van Liverpool bezoeken, dan zul je de oversteek naar Engeland moeten maken. Een vliegreis is de meest gekozen en logische optie. Er zijn 2 luchthavens die als bestemming dienen:
 • Liverpool John Lennon Airport
 • Manchester Airport


Liverpool John Lennon Airport
Hoewel het John Lennon Airport zich in Liverpool bevindt en de beste mogelijkheid lijkt is dit niet altijd het geval. Vluchten naar deze luchthaven vertrekken alleen vanuit Amsterdam Schiphol. Soms zijn er ook mogelijkheden vanuit Brussel of Dusseldorf, maar dit zijn vaak vluchtroutes inclusief overstap en hogere vluchtprijzen. Woon je bijvoorbeeld in het Zuiden van het land, dan zul je 2x een behoorlijke reisafstand moeten afleggen naar Schiphol.

Aan de andere kant is de reisafstand vanuit het John Lennon Airport naar het centrum van Liverpool uiteraard korter dan vanuit Manchester.

Manchester Airport
Vliegen naar Manchester Airport geeft je beduidend meer vluchtopties. Vanuit o.a. Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Brussel, Frankfurt en Charleroi zijn er goede verbindingen met Manchester. 

Reiskosten van luchthaven naar het centrum van Liverpool
Vanuit Liverpool John Lennon Airport naar het centrum van Liverpool
 • Afstand: +/- 15 km
 • Taxirit: £ 18 (20 minuten)
 • Busrit: £ 3 (25 minuten)

Vanuit Manchester Airport naar het centrum van Liverpool
 • Afstand: +/- 60 km
 • Taxirit: £ 40 (55 minuten)
 • Treinrit: £ 14,50 (60 minuten)
 • Busrit: £ 15 (55 minuten)

Hoe kan ik besparen op mijn voetbalreis?
Als je via VoetbalreizenVergelijken.nl naar de website van een aanbieder navigeert, bekijk dan goed wat de luchthavens van vertrek en aankomst zijn. Je kunt nu een goede inschatting maken van de kosten van je reis van de luchthaven naar het centrum van Liverpool. Vergelijk dit met de kosten die je maakt om de luchthaven van vertrek te bereiken.

Maar daarnaast is er uiteraard ook een verschil in vluchtkosten. Bekijk de verschillende opties die je hebt, of vraag ze na bij de betreffende voetbalreis organisatie. Op deze manier hebben wij onlangs een voetbalreis naar Liverpool geboekt vanaf een andere luchthaven dan standaard was. Door de luchthaven van vertrek te wijzigen konden wij voor slechts € 10 meer een arrangement boeken met 1 extra overnachting. Ok dit is een vorm van besparen op je voetbalreis.
 
Liverpool is één van de oudste en bekendste voetbalclubs van Engeland. Geen wonder dat een voetbalreis naar Liverpool een wens van vele voetballiefhebbers is! De club werd opgericht in 1892 nadat de eigenaar, John Houlding, de toenmalige huurder, voetbalclub Everton, na een geschil over de huur de deur had gewezen. De eerste voorzitter, John McKenna, zocht de spelers voor de nieuwe club in Schotland. Zo begon Liverpool als team met alleen maar buitenlanders in het veld aan de eerste wedstrijd. 

Sinds de oprichting is Liverpool altijd een actieve voetbalclub geweest die hard heeft gewerkt. En met succes: al in 1901 werd de club voor het eerst kampioen van Engeland.

Anfield Stadium
Het Anfield Stadium, dat rivaal Everton destijds door een geschil heeft moeten verlaten, is nog altijd de thuisbasis van Liverpool. Het stadion biedt plaats aan ruim 54.000 supporters. In 2002 werden er plannen gemaakt voor de bouw van een nieuw stadion in Stanley Park, maar de club besloot om in Anfield te blijven en het huidige stadion te renoveren, zodat de capaciteit uitgebreid kon worden. De nieuwe tribune is in 2016 geopend en heeft ruim 8.000 nieuwe zitplaatsen toegevoegd aan het stadion.

Grootse club
Een voetbalreis naar Liverpool is een reis naar een historische en succesvolle voetbalclub. Het moderne stadion, de grote schare supporters en de onderlinge sfeer maken een reis naar Liverpool zeker de moeite waard!

Boek je voetbalreis! 
Wil je deze Engelse kampioenen graag in actie zien? Vergelijk dan snel alle voetbalreizen naar Liverpool.

Liverpool - Tottenham Hotspur Datum review: 29-10-2019

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Werkelijk een top reis gehad met Equipo! Van A tot Z goed geholpen door zeer vriendelijk personeel. Verder geweldige plekken in het stadion en een keurig hotel. De volgende keer boek ik zeker weer bij Equipo!!

Dhr. van Buuren
Aanbeveling:

Liverpool - Tottenham Hotspur Datum review: 23-09-2019

Aanbieder: VoetbalTravel

0/5

Er was iets misgegaan op de site/boeking, waarop ik direct (binnen 1 werkdag) VoetbalTravel heb gebeld. Het betrof een kleine aanpassing van iets wat ik zelf goed had ingevuld, maar bij VoetbalTravel verkeerd was binnengekomen. De klantenservice was bijzonder onvriendelijk en ronduit onbeschoft. Geen coulance, geen klantvriendelijkheid. Zij kenden maar 1 antwoord. Bijbetalen! Annuleren? Kan niet. Wijzigen? Doen we niet. Uiteindelijk na lang aandringen en bijbetalen van meer dan 100 euro (schandalig). Slechtste reisaanbieder die ik ooit heb meegemaakt. Het boeken en het betalen gaat makkelijk. Maar voetbaltravel doet niets voor je terug als dat nodig is.

Dhr. Beelen
Aanbeveling:

Arsenal - Liverpool Datum review: 14-09-2019

Aanbieder: Sports Experience

5/5

Ik zat weer op deze site (voetbalreizenvergelijken) te kijken voor mijn volgende reis, maar kom steeds elke keer weer uit op Sports Experience.... waarschijnlijk omdat dat inmiddels vertrouwd voelt. Ik kijk hier altijd nog wel even, maar de eerste koos ik voor hun en dat beviel dus ben al een tijdje vaste klant. Heb nu zeker 10 keer bij hun geboekt, kan ook ergens tussen de 11 en 14x. Tot nu tot elke keer een goed hotel gehad, altijd in het centrum. Meestal keuze uit paar hotels, vind ik wel prettig. Ook gewoon goed bereikbaar en duidelijke info. Ik zal geen namen noemen, maar voordat ik deze site kende boekte ik ergens anders die ook op deze site staat en dat was ook leuk hoor, maar bij Sports Experience betere hotels en betere vluchtijden. Een meestal de goedkoopste.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Liverpool - Everton Datum review: 04-12-2018

Aanbieder: Complete voetbalreis

5/5

Via deze website bij completevoetbalreis.nl uitgekomen, moet zeggen heb een goede ervaring gehad samen met mijn zoon. Leuke wedstrijd, en top plekken! Hotel was centraal in Liverpool en kreeg alle informatie duidelijk opgestuurd.

Dhr. Manders
Aanbeveling:

Everton - Liverpool Datum review: 12-04-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Reis was goed geregeld. Mooie accommodatie. Plaatsen in het stadion vielen tegen, omdat we achter een pilaar in het stadion zaten. Hierdoor was een van de deelgebieden beperkt zichtbaar. Voor de rest een mooie reis gehad.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Liverpool - West Ham United Datum review: 28-02-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Was goed geregeld. Toch wel gemerkt dat Engelsen een beetje raar volk zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Kaartjes waren er ruim op tijd en konden makkelijk het stadion in.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Newcastle United - Liverpool Datum review: 17-10-2017

Aanbieder: VoetbalreizenXL

5/5

Leuke, gezellige, compacte stad Newcastle. Ervaring met Voetbalreizen XL was uitstekend. Alles was duidelijk, vlot gecommuniceerd. Het geselecteerde Hotel was van goede kwaliteit, kortom geen omkijken naar.

Dhr. Hinke
Aanbeveling:

Liverpool - Everton Datum review: 06-04-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

3/5

Bijna niet te bereiken,ze komen pas in actie als je zelf belt. Wedstrijd begon zaterdag om 12.30 uur. Als alles mee zat zouden we(2 man) om 10.30 uur landen, dan nog 15 min. paspoortcontrole, hierna nog uur naar hotel. inmiddels is het dan 11.45 uur dan nog inchecken en van het hotel nog naar stadion. Als we geluk hadden zouden we net op tijd aanwezig zijn voor de wedstrijd, rond 12.15/12.30 uur. Je wilt natuurlijk ruim op tijd zijn om de sfeer vanaf het begin mee te maken.Ze beloven een passende oplossing.Oplossingen: twee maar we moesten er wel bijna 300 euro bijbetalen. Uiteindelijk een oplossing gevonden , vrijdagavond aankomst extra kosten 103 euro.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Liverpool - Arsenal Datum review: 11-02-2014

Aanbieder: Sports Experience

4/5

De wedstrijd was fantastisch. Het hotel iets minder. Wel een prima kamer alleen je kon er niet ontbijten en er was ook geen mogelijkheid om een versnapering te nuttigen na een vermoeiende reis. Dit was vooraf niet bij ons bekend. Maar eerlijk is eerlijk, ik zou nog wel in een kartonnen doos slapen....

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Manchester City - Liverpool Datum review: 30-12-2013

Aanbieder: Premiertrip

5/5

Met 7 vrienden naar Manchester city - Liverpool gaan kijken via Premiertrip. Ik kan het alleen maar aanraden, alles perfect geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Logo Crystal Palace Logo Liverpool

Crystal Palace

Liverpool

23-11-2019
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 449,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 516,00
Wedstrijdtickets v.a. € 199,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Liverpool Logo Napoli

Liverpool

Napoli

27-11-2019
Champions League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 452,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 477,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Liverpool Logo Brighton & Hove Albion

Liverpool

Brighton & Hove Albion

30-11-2019
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 479,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 479,00
Wedstrijdtickets v.a. € 169,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Liverpool Logo Everton

Liverpool

Everton

04-12-2019
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 496,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 780,69
Wedstrijdtickets v.a. € 239,00

Bekijk aanbiedingen
Logo AFC Bournemouth Logo Liverpool

AFC Bournemouth

Liverpool

07-12-2019
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 708,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Salzburg Logo Liverpool

Salzburg

Liverpool

10-12-2019
Champions League

Bekijk aanbiedingen
Logo Liverpool Logo Watford

Liverpool

Watford

14-12-2019
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 459,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 590,00
Wedstrijdtickets v.a. € 169,00

Bekijk aanbiedingen
Logo West Ham United Logo Liverpool

West Ham United

Liverpool

20-12-2019
Premier League

Wedstrijdtickets v.a. € 159,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Leicester City Logo Liverpool

Leicester City

Liverpool

26-12-2019
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 900,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Liverpool Logo Wolverhampton Wanderers

Liverpool

Wolverhampton Wanderers

29-12-2019
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 639,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 471,00
Wedstrijdtickets v.a. € 169,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Liverpool Logo Sheffield United

Liverpool

Sheffield United

02-01-2020
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 449,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 430,00
Wedstrijdtickets v.a. € 169,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Tottenham Hotspur Logo Liverpool

Tottenham Hotspur

Liverpool

11-01-2020
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 377,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 549,00
Wedstrijdtickets v.a. € 279,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Liverpool Logo Manchester United

Liverpool

Manchester United

19-01-2020
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 699,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 1.169,00
Wedstrijdtickets v.a. € 499,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Wolverhampton Wanderers Logo Liverpool

Wolverhampton Wanderers

Liverpool

23-01-2020
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 550,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Liverpool Logo Southampton

Liverpool

Southampton

01-02-2020
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 116,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 548,32
Wedstrijdtickets v.a. € 199,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Norwich City Logo Liverpool

Norwich City

Liverpool

08-02-2020
Premier League

Bekijk aanbiedingen
Logo Liverpool Logo West Ham United

Liverpool

West Ham United

22-02-2020
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 499,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 639,00
Wedstrijdtickets v.a. € 199,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Watford Logo Liverpool

Watford

Liverpool

29-02-2020
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 445,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 381,00
Wedstrijdtickets v.a. € 349,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Liverpool Logo AFC Bournemouth

Liverpool

AFC Bournemouth

07-03-2020
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 499,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 688,08
Wedstrijdtickets v.a. € 199,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Everton Logo Liverpool

Everton

Liverpool

14-03-2020
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 499,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 814,00
Wedstrijdtickets v.a. € 249,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Liverpool Logo Crystal Palace

Liverpool

Crystal Palace

21-03-2020
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 499,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 626,70
Wedstrijdtickets v.a. € 199,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Manchester City Logo Liverpool

Manchester City

Liverpool

04-04-2020
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 519,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 874,00
Wedstrijdtickets v.a. € 199,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Liverpool Logo Aston Villa

Liverpool

Aston Villa

11-04-2020
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 539,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 799,00
Wedstrijdtickets v.a. € 249,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Brighton & Hove Albion Logo Liverpool

Brighton & Hove Albion

Liverpool

18-04-2020
Premier League

Bekijk aanbiedingen
Logo Liverpool Logo Burnley

Liverpool

Burnley

25-04-2020
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 750,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 895,00
Wedstrijdtickets v.a. € 269,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Arsenal Logo Liverpool

Arsenal

Liverpool

02-05-2020
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 479,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 806,00
Wedstrijdtickets v.a. € 304,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Liverpool Logo Chelsea

Liverpool

Chelsea

09-05-2020
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 1.250,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 2.516,00
Wedstrijdtickets v.a. € 849,00

Bekijk aanbiedingen
Logo Newcastle United Logo Liverpool

Newcastle United

Liverpool

17-05-2020
Premier League

Voetbalreizen incl. vervoer v.a. € 299,00
Voetbalreizen excl. vervoer v.a. € 849,00
Wedstrijdtickets v.a. € 499,00

Bekijk aanbiedingen

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

 • Logo VoetbalreizenXL
 • Logo Equipo Voetbalreizen
 • Logo Voetbalreizen.com
 • Logo VoetbalTravel
 • Logo Sports Experience
 • Logo Complete voetbalreis
 • Logo VoetbalticketXpert
 • Logo Event Spot