Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 1 voetbalreizen en 268 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Sevilla

Sevilla - Valencia Datum review: 16-03-2018

Aanbieder: VoetbalTravel

4/5

Estadio Ramon Sanchez Pizjuan is de thuishaven van Sevilla CF. Heeft een trouwe supportersschare en bijzonder fanatiek. Voooral het clublied van Sevilla CF daar krijg je kippenvel van als iedere Sevillista dat meezingt. Wij als nuchtere Hollanders kennen dit toch niet zo sterk. Alles liep heerlijk volgens schema; heen en terugreis met Transavia ging goed op tijd vanaf Schiphol. Sevilla is een heerlijke stad met veel historie en vele leuke (tapas) bars en restaurants. Zeker een bezoek waard.

Dhr. Alkemade
Aanbeveling:

Barcelona - Sevilla Datum review: 11-04-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

4/5

Ik had een reis geboekt voor 3 personen ( ik dscht inclusief vlucht) maar dat bleek niet zo te zijn. Het kan mijn fout zijn geweest, maar ik kon het in iedergeval niet meer terugvinden op de site. Ik ging er min of meer vanuit omdat bijna alle reizen inclusief vlucht zijn. Na telefonisch contact te hebben gehad, heeft voetbaltravel.nl het zeer goed opgelost. In Barcelona aanagekomen zijn er naar ons hotel gegaan. Mooi en schoon hotel, gewoon goed voor elkaar. Barcelona bezocht, de volgende ochtend naar het ontbijt, wat zeer goed verzorgd was. Vriendelijk personeel, kortom een bijzonder mooie ervaring inclusief de wedstrijd van Barcelona. Zeker voor herhaling vatbaar

Dhr. Hendriksen
Aanbeveling:

Barcelona - Sevilla Datum review: 11-04-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Niets op te zeggen, alles was perfect in orde. Mooie wedstrijd, mes que un club. Bedankt Voetbal Travel, Messi, Neymar, Iniesta en de rest. Onze zoon heeft een mooie ervaring meegemaakt.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Barcelona - Sevilla Datum review: 23-08-2016

Aanbieder: VoetbalTravel

4/5

Vorige week heb ik met 2 vrienden de wedstrijd om de Spaanse Supercopa tussen Barcelona en Sevilla bezocht. Het was een leuke pot in dat geweldige Camp Nou. We hadden ervoor gekozen om de vlucht zelf te boeken en de wedstrijdkaarten en het hotel door Voetbaltravel te laten regelen. We hadden mooie plaatsen in het stadion en ook het hotel was prima in orde. Alles was geregeld en de vragen die ik op voorhand had werden snel en goed beantwoord per e-mail. Ik ben een tevreden klant!

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Barcelona - Sevilla Datum review: 23-08-2016

Aanbieder: VoetbalTravel

4/5

Tip: gebruik vanaf vliegveld metro lijn 9 naar de stad. Koop meerdaagse metrokaart waarbij deze afstand is inbegrepen. Pas op voor zakkenrollers!

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Atletico Madrid - Sevilla Datum review: 07-10-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

5/5

Hebben vorig weekend ontzettend genoten in Madrid. De wedstrijd van Atletico was het hoogtepunt. Wat een sfeer en wat een geweldig team. Ook erg genoten van de stad Madrid (o.a. het paleis en Plaza Mayor). Op zondag nog naar Getafe - Malaga geweest (ook erg leuk, maar wat rustig in vergelijking met Atletico) en nog geluncht in het Bernabeu. Reis en hotel keurig verzorgd, zoals we van jullie gewend zijn. Kortom: weer een fantastisch weekend gehad en we weten bij wie we voor een volgend weekend moeten aankloppen!

Dhr. Smal
Aanbeveling:

Barcelona - Sevilla Datum review: 29-10-2013

Aanbieder: Footballtravel

5/5

Hierbij mijn ervaring met Football Travel. Tickets werden keurig bij mijn hotel afgeleverd op de wedstrijddag. Tevens waren de plekken zeer goed. zo'n 7 rijen van het veld. Kortom ben erg tevreden over de dienstverlening en wat er geboden wordt door Football travel.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Sevilla.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert
  • Logo Event Spot
  • Logo Number1 Voetbalreizen
  • Logo Voetbalticketshop