Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 1 voetbalreizen en 268 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Atletico Madrid

Atletico Madrid is een van de meest bekende Spaanse voetbalclubs. Met een indrukwekkende tien landstitels en twee Europa League-titels is een voetbalreis naar Atletico een reis naar een van de beste Spaanse voetbalclubs van dit moment.

Baskische club
Atletico is in 1903 opgericht door drie Baskische studenten, als dochterclub van het Baskische Athletic Bilbao. Pas in 1920 werd de club onafhankelijk. In zijn rijke geschiedenis heeft de club onder meerdere namen gespeeld, waaronder het door Franco opgelegde Atletico Aviacion de Madrid. In 1947 kreeg het de huidige naam, Club Atletico de Madrid. 

Atletico speelt zijn thuiswedstrijden in het nieuwe Wanda Metropolitana, een ruim stadion in het centrum van Madrid, dat ook regelmatig wordt gebruikt voor internationale wedstrijden van het Spaans nationaal elftal.

Geweldige sfeer
Een voetbalreis naar Atletico Madrid levert niet alleen mooi Spaans voetbal op. Ook de supporters van deze club dragen bij aan de sfeer die rond deze topclub hangt. Niet alleen het voetbal is mooi om naar te kijken, ook de sfeer in het stadion is iets dat u meegemaakt moet hebben.

Boek nu uw voetbalreis! 
Wilt u de sfeer en het Spaanse temperament van Atletico Madrid van dichtbij meemaken? Vergelijk dan de verschillende aanbieders van voetbalreizen naar Atletico hieronder. U kunt direct doorklikken naar de aanbieder van uw keuze voor meer informatie over de reis en boekingsmogelijkheden. Zo heeft u straks een mooie plaats op de tribune!

 

Atletico Madrid - Villareal Datum review: 12-05-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Alles klopte; goeie vluchtinformatie, geen gedoe bij inchecken hotel en het afhalen van de wedstrijdkaartjes een makkie.

Dhr. van Woerkom
Aanbeveling:

Barcelona - Atletico Madrid Datum review: 28-07-2014

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Wat een ervaring om in het Camp Nou deze toch wel historische wedstrijd gezien te hebben! De sfeer in deze voetbaltempel is onbeschrijfelijk! Helaas verloor Barca met 0-1 maar ondanks dat echt een super weekend gehad. Nogmaals bedankt voor deze ervaring en de vlekkeloze trip!

Dhr. Bakker
Aanbeveling:

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Atletico Madrid.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert
  • Logo Event Spot
  • Logo Number1 Voetbalreizen
  • Logo Voetbalticketshop