Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 1 voetbalreizen en 268 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Juventus

Juventus (latijn voor jeugd) is één van de oudste en belangrijkste voetbalclubs in Italië. Een club met een rijke historie met de nodige ups en downs, maar ook een club die door alle goed en slechte tijden heen nog altijd prachtig voetbal levert. Een voetbalreis naar Juventus is niet alleen een reis naar een roemrijk verleden, maar ook naar een club die zich vandaag de dag nog uitstekend staande houdt tussen de grote clubs.

Studentenclub
De naam van de club is geen toeval. Juventus werd opgericht in 1897 als Sport Club Juventus door een groep studenten. In 1900 meldde de voetbalploeg zich voor het Italiaanse voetbalkampioenschap in een clubtenue dat bestond uit een roze shirt met zwarte das en een zwarte broek. De bekende zwart-witte shirts zijn het gevolg van een verkeerd bezorgde bestelling van de shirts van Notts County uit Engeland.

Eigen stadion
Vanaf 2011 speelt Juventus in het Juventus Stadium in Turijn. Het stadion is volledig door Juventus zelf gefinancierd en dus ook volledig eigendom van de club, een unieke positie in Italië. Het biedt ruimte aan ruim 40.000 supporters, en heeft de mogelijkheid om het stadion verder uit te bouwen zodat er nog 15.000 mensen bij kunnen.

Boek uw voetbalreis! 
Als u een voetbalreis naar Juventus overweegt, kunt u van één ding zeker zijn: een reis naar Juventus bezorgt u een geweldige ervaring met topvoetbal van één van de oudste en grootste club van Italië. 

Inter Milan - Juventus Datum review: 05-05-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Alles goed voor elkaar en geregeld. Heldere communicatie en goed bereikbaar via tel. en mail. Prima hotel en een fantastische wedstrijd gezien. We zaten in de bovenste ring van het San Siro, maar dat was voor het zicht geen enkel probleem. Een prachtige belevenis samen met mijn zoon.

Dhr. Strikwerda
Aanbeveling:

Real Madrid - Juventus Datum review: 05-11-2013

Aanbieder: Footballtravel

5/5

het was leuk om het van dichtbij mee te maken. ik vond het een leuke wedstrijd en ik zou nog wel eens bij jullie willen boeken voor een ticket. ik ben erg blij dank jullie wel. met vriendelijke groet : youssef belassal

Dhr. Belassal
Aanbeveling:

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Juventus.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert
  • Logo Event Spot
  • Logo Number1 Voetbalreizen
  • Logo Voetbalticketshop