Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 1 voetbalreizen en 268 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Inter Milan

De tweede voetbalclub uit Milaan is bekend onder vele namen. Het officiële FC Internazionale Milano, kortweg Internazionale, Inter of Inter Milan worden allemaal gebruikt. Inter behoort tot de Italiaanse top van het voetbal. Met vijf landstitels op rij en als enige Italiaanse voetbalploeg die sinds de oprichting van de Serie A er ook onafgebroken in speelt, is Inter Milan niet meer weg te denken uit het Italiaanse Voetbal. Genoeg reden om een voetbalreis naar Inter Milan te boeken!

Rebellen
Inter is in 1908 opgericht door een aantal ‘rebellen’ die zich niet konden vinden in het regelement van de Milan Cricket and Football Club, tegenwoordig bekend als AC Milan. De club wilde destijds geen buitenlandse spelers toelaten, waardoor Inter ontstond. Wel delen beide clubs nog altijd dezelfde thuisbasis: het Stadio Giuseppe Meazza, onder de supporters van AC Milan nog altijd bekend als San Siro.

Voetbal van wereldklasse
Inter Milan staat nog altijd bekend als een voetbalclub van wereldklasse. De club won driemaal de Champions League (tweemaal de Europacup en eenmaal de Champions League in zijn huidige vorm) en veroverde tweemaal de wereldbeker. Een voetbalclub van wereldklasse dus!

Boek uw voetbalreis!
Een wedstrijd van deze Italiaanse topclub van dichtbij meemaken? Hieronder vergelijkt u de voetbalreizen naar Inter Milan van de verschillende aanbieders. U kunt direct doorklikken naar de website van de aanbieder van uw keuze voor meer informatie of boekingen. Zo boekt u snel en eenvoudig de beste voetbalreis naar Inter Milan! 

Barcelona - Inter Milan Datum review: 29-10-2019

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Super trip gehad naar Barcelona, altijd een heerlijke stad en mooie wedstrijd gezien. Absolute aanrader!!

Mevr. van Vliet-Wielders
Aanbeveling:

Inter Milan - Juventus Datum review: 05-05-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Alles goed voor elkaar en geregeld. Heldere communicatie en goed bereikbaar via tel. en mail. Prima hotel en een fantastische wedstrijd gezien. We zaten in de bovenste ring van het San Siro, maar dat was voor het zicht geen enkel probleem. Een prachtige belevenis samen met mijn zoon.

Dhr. Strikwerda
Aanbeveling:

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Inter Milan.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert
  • Logo Event Spot
  • Logo Number1 Voetbalreizen
  • Logo Voetbalticketshop