Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 1 voetbalreizen en 268 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Paris Saint Germain

Hoewel Paris Saint-Germain (ook kortweg PSG genoemd) nog een relatief nieuwe speler is tussen alle grote, oude clubs in de voetbalwereld, is de club al niet meer weg te denken uit het Franse topvoetbal. De club speelt al sinds 1974 onafgebroken in de hoogste klasse – langer dan elke andere club in het Franse voetbal. Een voetbalreis naar Paris Saint-Germain is dan ook een reis naar een voetbalwedstrijd van de hoogste klasse.

Fusieclub
Het huidige Paris Saint-Germain is ontstaan uit een fusie tussen Paris FC en Stade Saint-Germain. Samen kregen ze het voor elkaar om de nieuwe club, Paris Saint-Germain als nieuwe ster te lanceren. Na de fusie ontstond al snel een splitsing: de stad Parijs, die de club subsidieerde, wilde de naam veranderen naar Paris FC. Als deze wijziging niet werd aanvaard, zou de subsidie worden gestopt. Paris FC splitste zich af en Paris Saint-Germain kon opnieuw beginnen met het amateurgedeelte in de derde klasse. De club liet zich echter niet klein krijgen en voetbalde zichzelf terug naar een toppositie.

Stade Saint-Germain
De thuisbasis van Paris Saint-Germain is het Stade Saint-Germain. Het stadion is een flink stuk ouder dan de club zelf en werd gebouwd in 1904. Het stadion is voor het Europees kampioenschap in 2016 uitgebreid en biedt plaats aan ruim 50.000 toeschouwers.

Uniek topvoetbal
Een voetbalreis naar Paris Saint-Germain wordt een reis met topvoetbal. De club heeft twee jaar achter elkaar alle vier de Franse prijzen de Coupe de France, de Trophee des Champions, de Coupe de la Ligue en het Franse landskampioenschap weten te veroveren. Een unieke prestatie binnen het Franse voetbal!

Boek uw voetbalreis!
Wilt u deze Franse topclub met eigen ogen zien spelen? Dan vergelijkt en boekt u uw voetbalreis naar Paris Saint-Germain gemakkelijk hieronder. U kunt direct doorklikken naar de website van uw aanbieder voor meer informatie over de reis en boekingsmogelijkheden. 

Paris Saint Germain - Stade Rennes Datum review: 23-07-2014

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Het was geweldig!! Super gaaf om zo'n wedstrijd mee te mogen maken. Buiten dat ook Parijs goed kunnen zien en het verblijf was super goed! Echt hartstikke bedankt voor de ervaring!

Dhr. van Nijnatten
Aanbeveling:

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Paris Saint Germain.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert
  • Logo Event Spot
  • Logo Number1 Voetbalreizen
  • Logo Voetbalticketshop