Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 42 voetbalreizen en 260 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Southampton

Southampton, ook wel bekend als The Saints, is één van de bekende namen in het Engelse voetbal. Een club waar ook veel Nederlandse spelers hebben gevoetbald, zoals Ulrich van Gobbel, Jos Hooiveld en Maarten Stekelenburg. Een voetbalreis naar Southampton is dan ook een reis met een Nederlands tintje. 

Europees voetbal
Naast alle bekende Nederlandse voetballers die bij Southampton hebben gespeeld, hebben ook de broers Ronald en Erwin Koeman hier samen als trainer en assistent-trainer op het veld gestaan. En dat resulteerde in plaatsing voor Europees voetbal.

Boek uw voetbalreis! 
Bent u straks bij één van de wedstrijden van deze Nederlands getinte voetbalclub aanwezig? Hieronder vergelijkt u alle aanbieders van voetbalreizen naar Southampton. U kunt direct doorklikken op de aanbieder van uw keuze voor meer informatie en boekingsmogelijkheden. 

Arsenal - Southampton Datum review: 12-04-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Leuk weekend gehad. Leuke wedstrijd. Reis goed verlopen. Verblijf / hotel was wat minder, hier zou ik de volgende keer wat meer aandacht aan besteden bij boeken. Tickets etc. waren ruim op tijd. Prima organisatie. Bij vragen werd snel gereageerd. Erg tevreden over Equipo

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Southampton - Tottenham Hotspur Datum review: 01-12-2016

Aanbieder: VoetbalreizenXL

5/5

Terug gekomen van een fantastisch voetbal weekendje Southampton -Tottenham Hotspur volledig georganiseerd door voetbalreizenXL. Samen met mijn maat zijn dochter van 15 jaar en mijn zoon van 11 jaar hebben we de wedstrijd Southampton – Tottenham Hotspur bezocht. Helaas hebben ze die met 0-2 verloren maar dat mocht de pret niet drukken. Wij als Feyenoord supporters hebben bewust voor deze wedstrijd gekozen om een glimp op te kunnen vangen en misschien ook wel op de foto te kunnen met één van de ex Feyenoord spelers, wat helaas niet heeft mogen baten, Maar het is mijn zoon wel gelukt om met Erwin Koeman op de foto te gaan, waar die dan ook super blij mee was. Zondag hadden we een rustige dag gehouden en zijn we gezellig met ze viertjes naar de kerstmarkt geweest in het centrum van Southampton om te shoppen en ter afsluiting van zo'n super weekend gezellig wat te eten bij de Italiaan, En als klap op de vuurpijl komen we alsnog Jordy Clasie met zijn gezin tegen, die uiteraard bereid was om met de dochter van mijn maat en mijn zoon op de foto te gaan. Bedankt VoetbalreizenXL, wij komen zeker terug om wederom een complete voetbal reis te boeken.

Dhr. Okay
Aanbeveling:

Chelsea - Southampton Datum review: 24-03-2015

Aanbieder: Premiertrip

5/5

De reis is van het begin tot het eind goed geregeld. Waardoor je zelf eigenlijk nergens meer naar hoeft om te kijken en gewoon kan geniet van de reis en wedstrijd. Tevens krijg je nog veel informatie mee over het verblijf, stad en club welke je bezoekt.

Dhr. Wolfs
Aanbeveling:

Chelsea - Southampton Datum review: 23-03-2015

Aanbieder: Premiertrip

3/5

Wat betreft de wedstrijd zelf; dit is natuurlijk een unieke ervaring al zou ik Chelsea niet aanraden omdat de sfeer daar toch minder is dan andere clubs. Wij hadden betaald voor een upgrade om lange zijde eerste ring te kunnen zitten. De plaatsen waren helaas ter hoogte van het doel, waardoor we delen van de wedstrijd slecht konden zien. Voor de algehele prijs die je betaald had ik betere plekken verwacht. Het hotel was buiten London en niet 'centraal gelegen' zoals beloofd, maar wel redelijk snel te bereizen naar het centrum en stadion. We moesten wel elke avond voor 23u weer de trein halen, omdat je anders niet meer met de trein bij het hotel kon komen. De omschrijving hoe daar te komen had wel duidelijker gekund. Verder hadden we specifiek om een 2-persoonsbed gevraagd, maar dit bleek bij aankomst in het hotel niet het geval en dit konden ze ons daar ook niet meer aanbieden. Het vliegveld was Southend, ik begrijp dat de vluchten naar Southend wel goedkoop zijn, maar je betaald nog zo 50euro pp extra voor een treinkaartje naar Londen. Daarnaast waren wij naast de vlucht nog ruim 2 uur aan het reizen door Londen om in ons hotel te komen. Al met al vond ik het een enorme dure reis waar je met name voor vlucht en hotel een teleurstellend slechte service voor terug krijgt. De prijs/kwaliteit verhouding voor de hele reis is buiten proportie.

Mevr. Anoniem
Aanbeveling:

Manchester United - Southampton Datum review: 14-01-2015

Aanbieder: Premiertrip

5/5

Premiertrip is ons uitstekend bevallen, goed hotel, goede zitplaatsen, uitstekende service, meedenkend (onze wedstrijd werd verplaatst naar een andere dag). Al met al een aanrader.

Dhr. van Noordennen
Aanbeveling:

Manchester United - Southampton Datum review: 13-01-2015

Aanbieder: Premiertrip

4/5

Goede organisatie van de trip, waarbij Premiertrip veel achtergrond informatie meestuurde. Ook plezierig contact per email. Kortom: professioneel en betrouwbaar.

Dhr. Veenema
Aanbeveling:

Manchester City - Southampton Datum review: 08-04-2014

Aanbieder: Premiertrip

4/5

Trip was prima georganiseerd. Begeleiding en informatievoorziening van Premiertrip was heel uitgebreid. Leuke wedstrijd gezien. Wellicht een tip: in het Etihad stadion is de korte zijde veel lager (dus zit je snel dichter op het veld) dan de lange zijde.

Dhr. Pool
Aanbeveling:

Tottenham Hotspur - Southampton Datum review: 25-03-2014

Aanbieder: Premiertrip

5/5

Met mijn twee zoons Tottenham Hotspurs bezocht dit weekend. Alles was prima geregeld! Geen gedoe met tickets, hotel was prima en we kregen zelfs een gratis ontbijtje erbij! Heel mooi weekend gehad! Stefan

Dhr. van der Zwet
Aanbeveling:

Newcastle United - Southampton Datum review: 04-02-2014

Aanbieder: DFDS Seaways

5/5

Alles verliest soepel zo wel het reserveren als de reis heen en terug hotel was goed en de wedstrijd was mooi volgend jaar en de kosten vielen mee ongeveer 200€ kwijt voor 4 dagen exclusief eten drinken

Dhr. Boone
Aanbeveling:

Manchester United - Southampton Datum review: 19-08-2013

Aanbieder: VoetbalTravel

4/5

Mooie reis, prachtig stadion, goed hotel en tickets waren ook prima. Leuke wedstrijd gezien. Al met al heel tevreden.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Southampton.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert
  • Logo Event Spot
  • Logo Number1 Voetbalreizen
  • Logo Voetbalticketshop