Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 1 voetbalreizen en 268 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Leicester City

De naam zegt het al: een voetbalreis naar Leicester City FC brengt u naar het Engelse Leicester, en naar de voetbalclub die in 2016 voor het eerst in de clubhistorie kampioen van Engeland werd. De jonge kampioensclub begon ooit als Leicester Fosse, maar veranderde in 1919 de naam in Leicester City Football Club. Die naam heeft de club groot gemaakt: sindsdien speelt Leicester City voetbal op het hoogste niveau.

King Power Stadium
Leicester City begon zijn reis naar voetbalfaam in het oude stadion, Filbert street. Met de groeiende populariteit van de club werd het stadion echter in de jaren negentig te klein. Daarom werd er in 2002 een nieuw stadion gebouwd, getrouw aan de wortels van de club op slechts 200 meter afstand van het oude stadion. Het Walkers Stadium bood plaats aan ruim 32.000 supporters en werd het nieuwe thuis van Leicester City.  In 2011 werd de naam van het stadion officieel veranderd in het huidige King Power Stadium.

Kampioenen
Een voetbalreis naar Leicester City is een reis naar de nieuwe kampioenen van het Engelse voetbal. Dat maakt het meer dan waard om een bezoek aan het King Power Stadium te brengen, of een enerverende uitwedstrijd mee te maken. Naar welke wedstrijd u ook gaat, ‘the foxes’ van Leicester maken er zeker een spannende wedstrijd van!

Boek uw voetbalreis!
Enthousiast geworden over een voetbalreis naar Leicester City? Bekijk en vergelijk hieronder het aanbod aan voetbalreizen per datum en wedstrijd. U kunt direct doorklikken naar de aanbieder van uw keuze voor reisinformatie en boekingsmogelijkheden. Zo ziet u deze kampioenen in actie!

Chelsea - Leicester City Datum review: 21-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Voetbaltripje geboekt naar mijn favoriete club, kon op de site van Equipo duidelijk aangeven wat ik wou. Kon mijn eigen vlucht selecteren, eigen hotel, etc. Een leuk hotelletje vlak bij Queensway geboekt, is leuke buurt, en een dagje extra, om even lekker een dagje in Londen door te brengen. Als extra, hospitality bij Chelsea geboekt, dit hield in eten en drinken voor en na de wedstrijd en programmaboekje. Wat een service, ondanks de doelpuntloze wedstrijd een hele leuke dag beleefd, bedankt Equipo.

Dhr. kunst
Aanbeveling:

Chelsea - Leicester City Datum review: 18-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Alles van vlucht, ontvangst, hotel, wedstrijd en kaartjes en het 3 gangendiner was prima geregeld. Hoewel dit laatste redelijk standaard was toch over het geheel genomen een zeer goed ervaring en genoten van 2 dagen Londen.

Dhr. Kemperman
Aanbeveling:

Manchester United - Leicester City Datum review: 09-09-2016

Aanbieder: Sports Experience

4/5

Wij zijn naar de Premier League wedstrijd Manchester United - Leicester City geweest. Helaas dat Leicester de wedstrijd niet won, en daardoor pas een dag later dankzij puntverlies van Tottenham kampioen werd, maar de sfeer en beleving was er niet minder om! Het contact met Sports Experience verliep vanaf het moment dat wij de offerte opvroegen zeer persoonlijk en zeer goed. Ook konden wij gemakkelijk aangeven dat onze voorkeur uitging naar een vlucht vanuit Duitsland naar Manchester. Het hotel was centraal gelegen in Manchester en de kwaliteit hiervan was prima. Het enige kleine verbeterpuntje was dat er richting ons was gecommuniceerd dat de tickets zouden worden ontvangen op het moment van inchecken bij het hotel. Na enkele keren de receptionistes van het hotel te hebben gevraagd of inmiddels de tickets al waren gearriveerd werd er een paar uur later ineens contact opgenomen met ons door een tussenpersoon van Sports Experience uit Manchester. Hij vertelde dat de receptionist de tickets niet wou aannemen en dat deze persoonlijk moesten worden afgeleverd aan de gasten, vandaar dat de tickets niet klaar lagen bij aankomst. Vervolgens hebben wij met de tussenpersoon een afspraak ingepland en de tickets alsnog ruim voor de wedstrijd ontvangen. Dus al met al een geweldig goed verzorgd weekend gehad, met plaatsen in het Stretford End (De harde kern van Man United).

Dhr. Molenkamp
Aanbeveling:

Chelsea - Leicester City Datum review: 07-06-2016

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Het was zonder meer een top reis. Goede vlucht, heerlijke kamer in Hilton hotel (Paddington) in London en een fantastische wedstrijd gezien. Vader en zoon allebei dik tevreden. Leicester city was al kampioen maar toch werd er met veel inzet gevoetbalt. We kregen een upgrade naar de "Champions Club" kaarten. Dat was gaaf, want er was uitgebreid eten vooraf en in de rust maar ook speciale goede plekken op de tribune. We konden alle spelers zien en ook Guus Hiddink en de Italiaanse coach van Leicester city. Het was gewoon één groot feest. Een echte aanrader.

Dhr. Kerkhoven
Aanbeveling:

Manchester United - Leicester City Datum review: 07-02-2015

Aanbieder: Premiertrip

5/5

De gehele reis was uitstekend voorbereid en alles klopte volgens afspraak. Tickets op tijd, goed centraal gelegen hotel en goede verbindingen met oa de gratis hotel shuttle. Goed te merken dat je met een organisatie te maken hebt die veel ervaring en plezier in het werk heeft. Heel attent

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Manchester United - Leicester City Datum review: 04-02-2015

Aanbieder: Premiertrip

5/5

Dit was onze eerste georganiseerde voetbaltrip en het was fantastisch! Wij gingen met 3 personen naar Manchester United - Leicester City op 31 januari 2015. De service was super: alles was prima geregeld: de tickets van de vluchten kwamen op tijd tot bij ons, de tickets voor de match lagen al klaar bij de receptie van het hotel en het hotel was schitterend! De zitplaatsen in het stadion waren niet slecht. Dit smaakt naar meer!

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Manchester United - Leicester City Datum review: 03-02-2015

Aanbieder: Premiertrip

5/5

Mijn zoon en ik hebben een uitstekende trip naar deze wedstrijd gekregen. De vluchten en het hotel, op nog geen 3 minuten van het vliegveld, waren prima geregeld. En de kaartjes lagen zoals afgesproken klaar bij de receptie van het hotel. Ook hebben wij vooraf veel informatie ontvangen waar we wat aan hadden tijdens ons verblijf daar. Al met al een zeer positieve ervaring die ik ook uit zal dragen naar mensen die een soortelijke trip willen maken.

Dhr. Hogewoning
Aanbeveling:

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Leicester City.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert
  • Logo Event Spot
  • Logo Number1 Voetbalreizen
  • Logo Voetbalticketshop