Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 1 voetbalreizen en 268 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Everton

Je zou Everton bijna een klassieker onder de Engelse voetbalclubs kunnen noemen. Een voetbalreis naar Everton is dan ook een reis naar een club met een glorieuze historie. Everton heeft van alle Engelse voetbalclubs het meest in de Premier League gespeeld: van de 114 seizoenen is Everton 110 keer actief geweest op het hoogste niveau.

Van veldje naar stadion
Everton werd opgericht in Liverpool in 1878 en is begonnen als sportief onderonsje op een veldje in Stanley Park. Een jaar later nam Everton deel als één van de ‘founding members’ van de Football League, waarvan ze in 1891 voor de eerste keer kampioen werden. 

In 1892 werd Goodison Park gebouwd, het stadion waar Everton tot op de dag vandaag speelt. De eerste wedstrijd die er ooit werd gespeeld was Everton tegen Bolton, wat Everton met 4-2 gewonnen heeft. Het stadion biedt plaats aan ruim 40.000 mensen.

Betrouwbare club
Met een rijke historie en een zeer hoog aanwezigheidspercentage kunt u er bijna vanuit gaan dat Everton ook dit seizoen weer gaat schitteren in de Premier League. En dat maakt een voetbalreis naar Everton niet alleen een belevenis met mooi voetbal, maar ook een kan om een van de beste clubs van Engeland in actie te zien!

Boek uw voetbalreis!
Enthousiast geworden over een voetbalreis naar Everton? Hieronder vergelijkt u eenvoudig de verschillende mogelijkheden per datum en per wedstrijd. U kunt direct doorklikken naar de aanbieder van uw keuze voor reisinformatie en boekingsmogelijkheden. Zo boekt u snel en gemakkelijk de beste voetbalreis naar Everton! 

 

Liverpool - Everton Datum review: 04-12-2018

Aanbieder: Complete voetbalreis

5/5

Via deze website bij completevoetbalreis.nl uitgekomen, moet zeggen heb een goede ervaring gehad samen met mijn zoon. Leuke wedstrijd, en top plekken! Hotel was centraal in Liverpool en kreeg alle informatie duidelijk opgestuurd.

Dhr. Manders
Aanbeveling:

Everton - Liverpool Datum review: 12-04-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Reis was goed geregeld. Mooie accommodatie. Plaatsen in het stadion vielen tegen, omdat we achter een pilaar in het stadion zaten. Hierdoor was een van de deelgebieden beperkt zichtbaar. Voor de rest een mooie reis gehad.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Tottenham Hotspur - Everton Datum review: 22-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Top lang weekend in Londen gehad!!!! Top lang weekend in Londen gehad, super wedstrijd gezien. Alles snel en goed geregeld. Kaartjes voor de wedstrijd dag van te voren via de mail al ontvangen, dus geen stress of ze wel klaar zouden liggen in het hotel. Ideaal om hotel en voetbaltickets tegelijk te kunnen regelen. Volgende keer zal wederom via Equipo geregeld worden. Hele dikke voldoende

Dhr. Kleywegt
Aanbeveling:

Manchester United - Everton Datum review: 12-04-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

4/5

Prima hotel, 10 minuten lopen vanaf het stadion. De terugvlucht was iets minder. 2.5 uur vertraging (Flybe) Na de wedstrijd moesten de wedstrijdkaarten (pasjes) weer worden ingeleverd bij een "vaag" persoon. Het was best lastig om hem te vinden.... Verder zeker voor herhaling vatbaar !!!

Dhr. Schokker
Aanbeveling:

Manchester United - Everton Datum review: 11-04-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

2/5

Wij hadden gehoopt op betere zitplaatsen in het stadion. We zaten nu in de nok en konden de rugnummers nauwelijks ontcijferen.

Dhr. Smedema
Aanbeveling:

Liverpool - Everton Datum review: 06-04-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

3/5

Bijna niet te bereiken,ze komen pas in actie als je zelf belt. Wedstrijd begon zaterdag om 12.30 uur. Als alles mee zat zouden we(2 man) om 10.30 uur landen, dan nog 15 min. paspoortcontrole, hierna nog uur naar hotel. inmiddels is het dan 11.45 uur dan nog inchecken en van het hotel nog naar stadion. Als we geluk hadden zouden we net op tijd aanwezig zijn voor de wedstrijd, rond 12.15/12.30 uur. Je wilt natuurlijk ruim op tijd zijn om de sfeer vanaf het begin mee te maken.Ze beloven een passende oplossing.Oplossingen: twee maar we moesten er wel bijna 300 euro bijbetalen. Uiteindelijk een oplossing gevonden , vrijdagavond aankomst extra kosten 103 euro.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Arsenal - Everton Datum review: 03-03-2015

Aanbieder: Premiertrip

5/5

Samen met mijn zoon de wedstrijd Arsenal-Everton bezocht. Van boeking tot terugkomst een prima service. Op detailvragen werd snel en duidelijk antwoord gegeven. Informatievoorziening en reisdocumentatie en- tips zeer uitgebreid. Hotel prima en routebeschrijvingen (vliegveld hotel en hotel stadion) tot in de puntjes verzorgt. Tickets lagen klaar in hotel. Wij hebben een heerlijk weekend Londen gehad met een mooie wedstrijd met echte Engelse sfeer.

Dhr. Schuijt
Aanbeveling:

Arsenal - Everton Datum review: 17-03-2014

Aanbieder: Premiertrip

5/5

We hebben uitstekende service ontvangen via premiertrip. We werden tijdig en zeer volledig geinformeerd en kregen ook nog tips over plaatstelijk vervoer van en naar vliegveld/hotel/stadion. Ook hotel was prima verzorgd en indien er een vraag was kregen we meestal dezelfde dag of telefonisch of per email antwoord. Ik ben zeer positief verrast over de ondersteuning.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Chelsea - Everton Datum review: 05-03-2014

Aanbieder: Footballtravel

4/5

De kaartjes waren snel geregeld en netjes thuis bezorgd enkele weken voor de aanvang wedstrijd Dat was fantastisch. Alleen de plek in het stadion zelf viel tegen wat je ervoor moet betalen. Maar de sfeer en de belevenis was geweldig en zou het zo weer doen.

Dhr. Jansen
Aanbeveling:

Chelsea - Everton Datum review: 27-02-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

5/5

Beste Mensen, De voetbalreis was uitstekend georganiseerd, een belevenis,midden in Londen, Chelsea te zien voetballen. Everton liet niet veel toe, gelukkig in de laatste minuut 1-0 gescoord, er volgde luid gejuich, voor ons een kroon op deze reis! Zeker voor herhaling vatbaar!

Mevr. Anoniem
Aanbeveling:

Tottenham Hotspur - Everton Datum review: 13-02-2014

Aanbieder: Premiertrip

4/5

Vorig seizoen ook met premiertrip naar match chelsea -everton geweest. Toen niet al te beste ervaring gehad met hotel. Heb dit aan de organisatie gemeld . Sedertdien werken ze samen met betere hotels in londen. Dit jaar was alles top, zowel de verplaatsing als het hotel en de tickets.

Dhr. de geeter
Aanbeveling:

Arsenal - Everton Datum review: 11-12-2013

Aanbieder: Footballtravel

5/5

We hebben geweldig genoten van de wedstrijd arsenal-everton De plaatsen waren ook fantastisch, het was voor ons de eerste keer maar wat een pot. We zaten op een mooie plek. Echt super geweest. Onze dank De kaarten netjes in de envelop gedaan en afgegeven aan de balie van het hotel. Groetjes Aad van Asch & Nando Kamp

Dhr. van Asch
Aanbeveling:

Chelsea - Everton Datum review: 06-08-2013

Aanbieder: Forza

4/5

Wij zijn met Forza naar Chelsea - Everton geweest. Goed hotel, niet te ver van het stadion. We hadden wel een dag extra erbij geboekt en zo genoeg tijd om het mooie Londen te zien!

Dhr. De Wals
Aanbeveling:

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Everton.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert
  • Logo Event Spot
  • Logo Number1 Voetbalreizen
  • Logo Voetbalticketshop