Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 1 voetbalreizen en 268 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Crystal Palace

De Engelse voetbalclub Crystal Palace is vernoemd naar het voormalige hoofdkwartier van deze club, Crystal Palace in Sydenham. De club speelde in de beginperiode een aantal jaren in The Nest in Selhurst. In 1924 verhuisden ze definitief naar Selhurst Park, dat nu nog steeds de thuishaven van deze opkomende voetbalclub is. Crystal Palace is enige jaren geleden gepromoveerd naar de Premier League, en daarmee één van de rijzende sterren van de competitie. Een voetbalreis naar Crystal Palace is een ervaring die u niet mag missen!

Boek uw voetbalreis! 
Wilt u dit seizoen op de tribune zitten bij deze opkomende voetbalclub? Dan vergelijkt u hieronder gemakkelijk alle voetbalreizen naar Crystal Palace. U kunt direct doorklikken naar de website van de aanbieder voor meer informatie over de reis en voor boekingsmogelijkheden. 

Tottenham Hotspur - Crystal Palace Datum review: 08-10-2019

Aanbieder: Event Spot

5/5

Geweldig weekend gehad met nog 9 andere vrienden. Al vaker wedstrijden bezocht via EventSpot altijd een persoonlijke service en direct contact. Wij zaten nu met 10 man naast elkaar in het stadion. Volgende keer boeken weer zeker weer via EventSpot!

Dhr. K
Aanbeveling:

Arsenal - Crystal Palace Datum review: 23-04-2019

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Van begin tot eind klopte alles precies. GEWELDIG! Mijn kleinzoon en ik hebben enorm genoten van deze zorgloze reis! Gaan we nog een keer dan weten wij het wel! Weer met equipo reizen.

Dhr. Cornelis
Aanbeveling:

West Ham United - Crystal Palace Datum review: 02-03-2015

Aanbieder: Score-a-ticket

5/5

Voor mij en mijn zoon was het de eerste keer dat we een voetbalwedstrijd in het buitenland hebben bekeken. Score-a-ticket heeft ons prima begeleid. Aanvankelijk hadden we een andere wedstrijd geboekt maar die wedstrijd werd verzet naar zondag, wat een probleem was ivm de geplande terugreis. Hoewel ik op de hoogte was dat dit kon gebeuren was het toch flink balen. Score-a-ticket heeft nog op korte termijn kaartjes kunnen regelen voor West Ham United - Crystal Palace op zaterdag. Mijn zoon en ik hebben een leuke wedstrijd gezien in een propvol stadium. Prima service van Score-a-ticket wat ons betreft!

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Arsenal - Crystal Palace Datum review: 01-08-2014

Aanbieder: Premiertrip

4/5

Hoi, Alles was goed geregeld en de plaatsen in het stadion waren best wel hoog maar konden de wedstrijd goed volgen. Hotel was zeer goed en kort bij de metro. Routebeschrijving en reisbescheiden van dit voetbalweekend waren duidelijk en overzichtelijk , nogmaals bedankt voor de organisatie en voor de volgende boeking houden we zeker contact.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Crystal Palace.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert
  • Logo Event Spot
  • Logo Number1 Voetbalreizen
  • Logo Voetbalticketshop