Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 1 voetbalreizen en 268 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Arsenal

Een voetbalreis naar Arsenal is een voetbalreis naar één van de bekendste voetbalclubs in Engeland. De Londense club begon ooit als voetbalclub voor een groep arbeiders van Woolwich Arsenal Armament Factory, een wapenfabriek waaraan ze nog altijd hun bijnaam The Gunners danken. Inmiddels is de club uitgegroeid tot een voetbalpartij van wereldformaat die al jaren op topniveau speelt en kan rekenen op een grote schare fans.

Emirates Stadium
Sinds 2006 heeft Arsenal een nieuwe thuisbasis: het Emirates Stadium. Met ruim 60.000 zitplaatsen het op twee na grootste voetbalstadion van Engeland. Het nieuwe, hypermoderne stadion vervangt het kleinere Arsenal Stadium en heeft één van de beste grasmatten van Europa. Boekt u een voetbalreis naar een thuiswedstrijd van Arsenal? Dan heeft u de mogelijkheid om voorafgaand aan de wedstrijd ook een rondleiding door het indrukwekkende Emirates Stadium bij te wonen. Daarnaast vindt u in het stadion ook een klein museum waarin u meer te weten komt over de geschiedenis van de club.

Trots en beleving
Of uw voetbalreis naar Arsenal nu een thuis- of uitwedstrijd is, de sfeer is altijd uniek. Arsenal is een voetbalclub die de beleving en trots van de supporters hoog in het vaandel heeft staan en dus altijd zijn best zal doen van uw voetbalreis een ware belevenis te maken.   

Boek uw voetbalreis!
Enthousiast geworden over een voetbalreis naar Arsenal? Bekijk en vergelijk hieronder het aanbod aan voetbalreizen voor Arsenal per datum en wedstrijd. U kunt direct doorklikken naar de aanbieder van uw keuze voor reisinformatie en boekingsmogelijkheden. Zo beleeft u de Premier League of de Champions League van dichtbij! 

Arsenal - Liverpool Datum review: 14-09-2019

Aanbieder: Sports Experience

5/5

Ik zat weer op deze site (voetbalreizenvergelijken) te kijken voor mijn volgende reis, maar kom steeds elke keer weer uit op Sports Experience.... waarschijnlijk omdat dat inmiddels vertrouwd voelt. Ik kijk hier altijd nog wel even, maar de eerste koos ik voor hun en dat beviel dus ben al een tijdje vaste klant. Heb nu zeker 10 keer bij hun geboekt, kan ook ergens tussen de 11 en 14x. Tot nu tot elke keer een goed hotel gehad, altijd in het centrum. Meestal keuze uit paar hotels, vind ik wel prettig. Ook gewoon goed bereikbaar en duidelijke info. Ik zal geen namen noemen, maar voordat ik deze site kende boekte ik ergens anders die ook op deze site staat en dat was ook leuk hoor, maar bij Sports Experience betere hotels en betere vluchtijden. Een meestal de goedkoopste.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Arsenal - Crystal Palace Datum review: 23-04-2019

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Van begin tot eind klopte alles precies. GEWELDIG! Mijn kleinzoon en ik hebben enorm genoten van deze zorgloze reis! Gaan we nog een keer dan weten wij het wel! Weer met equipo reizen.

Dhr. Cornelis
Aanbeveling:

Manchester United - Arsenal Datum review: 06-05-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Zeer goede communicatie en afhandeling van vragen. We hadden voor 3 ochtenden ontbijt betaald, maar laatste dag moesten we zeer vroeg naar vliegveld. Equipo gaat ontbijt terugbetalen. Duidelijk e-mail contact gehad. Tickets voor de wedstrijd lagen klaar bij receptie hotel tijdens inchecken.

Dhr. ter Stal
Aanbeveling:

Arsenal - Southampton Datum review: 12-04-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Leuk weekend gehad. Leuke wedstrijd. Reis goed verlopen. Verblijf / hotel was wat minder, hier zou ik de volgende keer wat meer aandacht aan besteden bij boeken. Tickets etc. waren ruim op tijd. Prima organisatie. Bij vragen werd snel gereageerd. Erg tevreden over Equipo

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Arsenal - Manchester City Datum review: 27-02-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Trip goed geregeld. Toen competitiewedstrijd verplaatst werd, werd snel omgeboekt naar de league cup finale (dezelfde clubs!) in Wembley. Helaas in het vak van City ingedeeld, terwijl toch duidelijk was dat we voor Arsenal waren. Ook extra kosten in rekening gebracht, terwijl leage-cup kaarten an-sich goedkoper waren.., maar ja, dit soort reizen zijn nou eenmaal (overal) duur

Dhr. Kerckhoffs
Aanbeveling:

Arsenal - Manchester City Datum review: 27-02-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

3/5

Voetbalreis geboekt voor mijn zoon omdat hij geslaagd was voor zijn Mavo diploma. Op zaterdag gingen we naar het Arsenal stadion om een nieuwe voetbal outfit te scoren voor de wedstrijd., Groot was onze teleurstelling toen we onze tickets kregen dat we in het manchester City vak zaten er zat een brief bij dat we geen Arsenal sjaal of kleding om // aan mochten doen in dat vak. Erg jammer dat er in de mail communicatie hier niets over geschreven is, nu was het tekort dag om nog actie te ondernemen.

Mevr. Veldt Stam
Aanbeveling:

Arsenal - Chelsea Datum review: 18-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Alles is perfect geregeld, precies zoals het op de website staat. Ook het op mijn verzoek "zelf inchecken" is snel en adequaat mogelijk gemaakt door Equipo!

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Arsenal - Chelsea Datum review: 12-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Goede communicatie en service, alles was tot de puntjes geregeld. Leuke bijkomstigheid het was een topwedstrijd 3-1-18 Arsenal-Chelsea! Ik heb samen met mijn zoontje van 12 genoten en een leuke tijd gehad in Londen. Voor herhaling vatbaar, enige nadeel is prijs is wel aan de hoge kant om het vaker te doen.

Dhr. Franken
Aanbeveling:

Arsenal - Chelsea Datum review: 11-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Wij hebben een zeer goede ervaring met Quipo Voetbalreizen. Op 3 januari zijn we naar Arsenal-Chelsea geweest en hebben een super wedstrijd (2-2) gezien, daarnaast hebben we 1,5 dag in Londen rondgetoerd en hebben een supertijd gehad. Hoe onze ervaring met Equipo zelf was, blijkt uit de start van de reis, waar ik nu iets over ga vertellen. De start van de reis was er 1 met vele hobbels..... Het vertrek stond gepland op woensdag 3 januari 12 uur in de ochtend. We zouden vliegen met Easyjet vanaf Amsterdam, maar er stond ook een storm gepland. Dinsdagavond 2 januari kregen we het bericht. De vlucht werd geannuleerd en wij schoten in de stress, wat nu? Meteen bellen met Equipo (in de avonduren). Ik hoorde, dat de telefoon werd doorgeschakeld en daarna werd er snel opgenomen. Ik werd meteen prima te woord gestaan en ik zou een uurtje later weer bellen, en men zou proberen wat te regelen. Uurtje later belden we terug en ons werd de optie gegeven om vanaf Rotterdam te vertrekken, uurtje eerder en een uurtje langer reizen. We moesten er even over nadenken - we hadden zelf lang niet gevlogen en onze kinderen helemaal nog niet- en hebben uiteindelijk ja gezegd. De storm deed ons niet juichen om te reizen, maar we hadden zoveel dingen geregeld in de 3 dagen dat we zouden gaan, dus we gingen er gewoon voor.  Vroeg opstaan....in de app van BA kijken.....vertraagd.....pffff We werden wel op de proef gesteld.  We gingen er wel op tijd heen (je weet het nooit), maar de vertraging zou nog langer duren..... Het vliegtuig waar we op wachtten, moest er 3 keer over doen om daadwerkelijk te landen. Uiteindelijk om 3 uur vertrokken en om 3 uur in Londen, hoera voor het tijdsverschil. We waren op tijd voor de wedstrijd, die om 19:45 plaatselijke tijd zou beginnen, gelukkig! Over de terugreis zouden we nog even contact hebben. Onze auto stond immers in Rotterdam en de terugvlucht ging naar Amsterdam... Op de vrijdag's kreeg ik een mailtje dat een medewerker van Equipo ons persoonlijk zou ophalen en naar Rotterdam brengen. Zo is, ondanks de stroeve start vanwege het weer, de annulering, de vertraging en de logistieke niet handige gevolgen, dit uitstekend door Equipo opgepakt en is onze reis mede daardoor een top-herinnering geworden. Bedankt.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Liverpool - Arsenal Datum review: 14-02-2014

Aanbieder: Premiertrip

4/5

Liverpool-Arsenal bezocht op zaterdag 8 februari. Prachtige wedstrijd, mooie sfeer en natuurlijk een heerlijke wedstrijd. Super geregeld allemaal.

Dhr. Stam
Aanbeveling:

Liverpool - Arsenal Datum review: 12-02-2014

Aanbieder: Premiertrip

5/5

Reis geboekt voor Liverpool-Arsenal in de Premierleague. Hotel was prima (Throstles Nest), vriendelijke receptie, zeer behulpzaam en willen voorzien van tips. Kleine 15 minuten lopen naar centrum en ca 20 minuten naar stadion. Maar gebruikmaken van de soccerbus kan natuurlijk ook vanuit het centrum. Hadden zelf kaarten in stadion aan lange zijde, maar in dit geval in de hoek. Is niet onoverkomelijk ;-) Maar zou volgende keer opteren voor kaarten aan korte zijde. Alle informatie die Premiertrip leverde was op tijd, volledig en juist. Kaarten (membership cards) lagen in envelop bij de receptie en moeten na de wedstrijd in een reeds voorgefrankeerde envelop worden teruggestuurd. Prima geregeld en gaan we zeker vaker doen!

Mevr. Pijnacker
Aanbeveling:

Liverpool - Arsenal Datum review: 12-02-2014

Aanbieder: Premiertrip

5/5

Hotel prima (Throstles Nest), vriendelijke receptie, zeer behulpzaam en willen voorzien van tips. Kleine 15 minuten lopen naar centrum en ca 20 minuten naar stadion. Hadden zelf kaarten in stadion aan lange zijde, maar in dit geval in de hoek. Is niet onoverkomelijk ;-) Maar zou volgende keer opteren voor kaarten aan korte zijde. All informatie die Premiertrip leverde was op tijd, volleidg en juist. Kaarten (membership cards) lagen in envelop bij de receptie en moeten na de wedstrijd in een reeds voorgefrankeerde envelop worden teruggestuurd. Prima geregeld en gaan we zeker vaker doen!

Mevr. Anoniem
Aanbeveling:

Liverpool - Arsenal Datum review: 11-02-2014

Aanbieder: Sports Experience

4/5

De wedstrijd was fantastisch. Het hotel iets minder. Wel een prima kamer alleen je kon er niet ontbijten en er was ook geen mogelijkheid om een versnapering te nuttigen na een vermoeiende reis. Dit was vooraf niet bij ons bekend. Maar eerlijk is eerlijk, ik zou nog wel in een kartonnen doos slapen....

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Manchester City - Arsenal Datum review: 14-01-2014

Aanbieder: Footballtravel

4/5

Het was een geweldige ervaring!. Kaartjes lagen, zoals afgesproken, keurig op ons te wachten bij aankomst in het hotel op vrijdag. Zaterdag gestart in Mary D's bar, een supporters pub en toen naar het stadion ernaast. De plaatsen waren hoog in het stadion, maar met een prima uitzicht. En de wedstrijd, die we hadden uitgekozen omdat we ons niet konden voorstellen dat het 0-0 zou blijven, was formidabel. Prachtige goals: 6-3 maar liefst! Toch tot de 80e minuut spannend.

Dhr. Groot
Aanbeveling:

Manchester United - Arsenal Datum review: 09-01-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

5/5

Wat een geweldige ervaring heb ik samen met mijn vader opgedaan door deze voetbalreis. Wij zijn beide groot voetbalfans en wilde altijd al een wedstrijd in het buitenland bezoeken. Toen ik dit affiche zag bij Eurotravel Sports besloot ik mijn vader te verrassen door hem mee te nemen naar deze wedstrijd op het prachtige Old Trafford voor zijn 50ste verjaardag. Met het ontzettend sterk spelende Arsenal dit seizoen en het altijd sterke Manchester met onze Nederlandse topspits Robin van Persie in de spits beloofde dit wat moois te worden. Hij had zich geen beter 50ste verjaardagscadeau kunnen wensen. Met alles tot in de puntjes geregeld door Eurotravel Sports, vlogen we op zaterdagochtend naar Manchester. Aangezien de wedstrijd op zondag was hadden we zo de hele dag om wat van Manchester te zien en de sfeer te proeven. Na een goede nachtrust was het dan zo ver. Lekker ontbijten in het hotel om vervolgens in een echte Engelse pub helemaal in de sfeer te komen. Een prachtige wedstrijd vol spanning met uiteindelijk een 1-0 overwinning voor Manchester United via, natuurlijk, onze Robin van Persie. Geweldige sfeer in het stadion waar de spanning en blijdschap te voelen was gedurende de hele wedstrijd. Na het laatste fluitsignaal barstte de vreugde toe, een overwinning die nog lang gevierd werd in de stad. Na de nodige gezelligheid terug naar ons hotel gegaan om de volgende dag aan het eind van de middag weer rustig terug te vliegen na een geweldig voetbalweekend. Weken tot maanden raakte mijn vader er niet over uitgepraat, op elk moment wanneer hij even de kans kreeg begon hij er weer over. Hoe goed alles geregeld was, wat een mooie wedstrijd hij had meegemaakt en hoe mooi de sfeer was in het stadion. Eurotravel Sports bedankt voor het organiseren van deze onvergetelijke reis en je zult onze naam nog vaker tegenkomen. Mijn vader heeft het nu al over Spanje de volgende keer, een wedstrijd van Real Madrid of Barcelona lijkt hem wel wat.

Dhr. de Weerd
Aanbeveling:

Manchester United - Arsenal Datum review: 07-08-2013

Aanbieder: Voetbalreizen.com

5/5

Goed georganiseerd. Reis verliep voorspoedig. Upgrade plaatsen waren perfect. Prachtige wedstrijd. Het was niet onze eerste reis via voetbalreizen. In de toekomst boeken we weer via voetbalreizen. We hebben voetbalreizen in moeten zetten voor een stukje nazorg. (telefoon laten liggen in het hotel). Ze hebben direct contact opgenomen met het hotel en het verder afgehandeld.

Dhr. De Munnik
Aanbeveling:

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Arsenal.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert
  • Logo Event Spot
  • Logo Number1 Voetbalreizen
  • Logo Voetbalticketshop