Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 1 voetbalreizen en 268 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Schalke 04

Een van de bekende namen in de Duitse voetbalwereld is Schalke 04. De club kent zijn oorsprong in de wijk Schalke in Gelsenkirchen. Daarnaast zijn de supporters van Schalke goed bevriend met de supporters van het Nederlandse FC Twente. Een voetbalreis naar Schalke 04 is dus niet alleen Duits voetbal op topniveau, maar ook een tripje naar een vriendschappelijke club.

Roerige jaren
Schalke 04 kent een roerige beginperiode. De club werd opgericht in 1904 door een aantal jeugdige mijnwerkers onder de naam Westfalia Schalke. De club breidde al snel zijn activiteiten uit: naast voetbal kon je er vanaf 1912 ook turnen. De Duitse overheid was echter geen voorstander van sportclubs die deze twee activiteiten combineerden, en zo splitste de voetbaltak zich in 1924 af tot FC Schalke 04.

Recente successen
Na een minder succesvolle periode gaat het sinds de millenniumwisseling weer goed met Schalke 04. De club won drie keer de Duitse beker en eindigde vier keer op de tweede plaats. Daarnaast plaatste de club zich in 2010 nog voor de halve finale van de Champions League.

Topvoetbal met een Nederlands randje
Een voetbalreis naar Schalke 04 is op meerdere gebieden een belevenis die de moeite waard is. Het topvoetbal dat de club laat zien is geweldig om te zien, en de overwinningen zijn natuurlijk prachtig om mee te maken! Daarnaast heeft deze club dankzij de vriendschappelijke banden met FC Twente ook een klein Nederlands randje, dat het nog aantrekkelijker maakt een wedstrijd van deze club te bezoeken.

Boek uw voetbalreis!
Staat een voetbalreis naar Schalke 04 nog op uw wensenlijst? Dan is dit uw kans! Hieronder vergelijkt u gemakkelijk de verschillende aanbieders van voetbalreizen naar de wedstrijden van Schalke 04. Zo boekt u gemakkelijk een voetbalreis bij de door u gekozen aanbieder! 

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Schalke 04.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert
  • Logo Event Spot
  • Logo Number1 Voetbalreizen
  • Logo Voetbalticketshop