Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 3266 voetbalreizen en 1969 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreis ervaringen Equipo Voetbalreizen

Bezoek website

Manchester United - Arsenal Datum review: 06-05-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Zeer goede communicatie en afhandeling van vragen. We hadden voor 3 ochtenden ontbijt betaald, maar laatste dag moesten we zeer vroeg naar vliegveld. Equipo gaat ontbijt terugbetalen. Duidelijk e-mail contact gehad. Tickets voor de wedstrijd lagen klaar bij receptie hotel tijdens inchecken.

Dhr. ter Stal
Aanbeveling:

Inter Milan - Juventus Datum review: 05-05-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Alles goed voor elkaar en geregeld. Heldere communicatie en goed bereikbaar via tel. en mail. Prima hotel en een fantastische wedstrijd gezien. We zaten in de bovenste ring van het San Siro, maar dat was voor het zicht geen enkel probleem. Een prachtige belevenis samen met mijn zoon.

Dhr. Strikwerda
Aanbeveling:

Real Madrid - Leganes Datum review: 04-05-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Geweldige ervaring. Prachtig stadion, fantastische rondleiding door stadion (museum) en ook nog een mooie stad. Echte aanrader !

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Manchester City - Manchester United Datum review: 14-04-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

2/5

De trip bezorgde me heel veel stress toen de tickets niet aan de balie van het geboekte hotel lagen zoals beloofd door Equipo Voetbalreizen. Na heel veel gedoe is dan een plaatselijke fixer uiteindelijk anderhalf uur voor de match nog andere tickets dan voorzien komen brengen. Spijtig want ik kon de sfeer voor de match niet optimaal beleven. We hadden ook geen goede tickets (vijfde rij onderaan). Ik had veel betaald voor deze tickets en voel me wel wat bestolen. Enige positieve punt: we geraakten toch nog binnen.

Dhr. Santermans
Aanbeveling:

Manchester City - Manchester United Datum review: 12-04-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Alles was perfect geregeld.mooi hotel en mooie plaatsen in het stadion.vlotte communicatie . Volgende voetbalreis doen we zeker weer met deze organisatie!

Dhr. Aendenboom
Aanbeveling:

Manchester City - Manchester United Datum review: 12-04-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Keuze uit meerdere vluchten, keuze uit meerdere hotels. Kaarten keurig op tijd. Leuke aanvullende info voor andere uitstapjes, restaurants etc.

Mevr. Anoniem
Aanbeveling:

Arsenal - Southampton Datum review: 12-04-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Leuk weekend gehad. Leuke wedstrijd. Reis goed verlopen. Verblijf / hotel was wat minder, hier zou ik de volgende keer wat meer aandacht aan besteden bij boeken. Tickets etc. waren ruim op tijd. Prima organisatie. Bij vragen werd snel gereageerd. Erg tevreden over Equipo

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Manchester City - Manchester United Datum review: 12-04-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Vooraf alle info ruim op tijd ontvangen. Kaarten lagen in het hotel klaar. Prima geregeld en de prijs kwaliteits verhouding van deze reis was goed.

Dhr. Dunk
Aanbeveling:

Everton - Liverpool Datum review: 12-04-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Reis was goed geregeld. Mooie accommodatie. Plaatsen in het stadion vielen tegen, omdat we achter een pilaar in het stadion zaten. Hierdoor was een van de deelgebieden beperkt zichtbaar. Voor de rest een mooie reis gehad.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Liverpool - West Ham United Datum review: 28-02-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Was goed geregeld. Toch wel gemerkt dat Engelsen een beetje raar volk zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Kaartjes waren er ruim op tijd en konden makkelijk het stadion in.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Manchester United - Chelsea Datum review: 28-02-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Alles was perfect geregeld. Vragen per telefoon aan Equipo werden meteen en vriendelijk beantwoord. Hotel was uitstekend. Kaarten voor wedstrijd lagen klaar in 't hotel. Mooie wedstrijd gezien en beleefd. Kortom: aanrader.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Arsenal - Manchester City Datum review: 27-02-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Trip goed geregeld. Toen competitiewedstrijd verplaatst werd, werd snel omgeboekt naar de league cup finale (dezelfde clubs!) in Wembley. Helaas in het vak van City ingedeeld, terwijl toch duidelijk was dat we voor Arsenal waren. Ook extra kosten in rekening gebracht, terwijl leage-cup kaarten an-sich goedkoper waren.., maar ja, dit soort reizen zijn nou eenmaal (overal) duur

Dhr. Kerckhoffs
Aanbeveling:

Barcelona - Girona Datum review: 27-02-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Reis was met E tickets voor wedstrijd en stadiontoer compleet aangeleverd. Jammer dat Hotel, dat erg goed was trouwens, 45 minuten lopen was en er daar geen metro reed. Al met al OK geregeld.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Real Madrid - Alaves Datum review: 27-02-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Geüpgraded naar een categorie 1 plek, maar dat was het ook waard! Op de eerste rij direct aan het veld genoten van de vedettes van Real Madrid. Hotel was dik in orde en met e-tickets soepel het stadion in. De reispapieren waren erg duidelijk en compleet. Kortom, we hebben een prima weekend gehad!

Dhr. Nijman
Aanbeveling:

Arsenal - Manchester City Datum review: 27-02-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

3/5

Voetbalreis geboekt voor mijn zoon omdat hij geslaagd was voor zijn Mavo diploma. Op zaterdag gingen we naar het Arsenal stadion om een nieuwe voetbal outfit te scoren voor de wedstrijd., Groot was onze teleurstelling toen we onze tickets kregen dat we in het manchester City vak zaten er zat een brief bij dat we geen Arsenal sjaal of kleding om // aan mochten doen in dat vak. Erg jammer dat er in de mail communicatie hier niets over geschreven is, nu was het tekort dag om nog actie te ondernemen.

Mevr. Veldt Stam
Aanbeveling:

Tottenham Hotspur - Everton Datum review: 22-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Top lang weekend in Londen gehad!!!! Top lang weekend in Londen gehad, super wedstrijd gezien. Alles snel en goed geregeld. Kaartjes voor de wedstrijd dag van te voren via de mail al ontvangen, dus geen stress of ze wel klaar zouden liggen in het hotel. Ideaal om hotel en voetbaltickets tegelijk te kunnen regelen. Volgende keer zal wederom via Equipo geregeld worden. Hele dikke voldoende

Dhr. Kleywegt
Aanbeveling:

Chelsea - Leicester City Datum review: 21-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Voetbaltripje geboekt naar mijn favoriete club, kon op de site van Equipo duidelijk aangeven wat ik wou. Kon mijn eigen vlucht selecteren, eigen hotel, etc. Een leuk hotelletje vlak bij Queensway geboekt, is leuke buurt, en een dagje extra, om even lekker een dagje in Londen door te brengen. Als extra, hospitality bij Chelsea geboekt, dit hield in eten en drinken voor en na de wedstrijd en programmaboekje. Wat een service, ondanks de doelpuntloze wedstrijd een hele leuke dag beleefd, bedankt Equipo.

Dhr. kunst
Aanbeveling:

Arsenal - Chelsea Datum review: 18-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Alles is perfect geregeld, precies zoals het op de website staat. Ook het op mijn verzoek "zelf inchecken" is snel en adequaat mogelijk gemaakt door Equipo!

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Real Madrid - Villareal Datum review: 18-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Top geregeld alle afspraken zijn perfect nagekomen. Een aanrader. Ook bij vragen goed bereikbaar met adequate antwoorden.

Dhr. Reinink
Aanbeveling:

Chelsea - Leicester City Datum review: 18-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Alles van vlucht, ontvangst, hotel, wedstrijd en kaartjes en het 3 gangendiner was prima geregeld. Hoewel dit laatste redelijk standaard was toch over het geheel genomen een zeer goed ervaring en genoten van 2 dagen Londen.

Dhr. Kemperman
Aanbeveling:

Real Madrid - Villareal Datum review: 18-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

3/5

Administratief en in de communicatie prima georganiseerd. De kwaliteit van de zitplaatsen voor het bedrag vielen daarin erg tegen. Een volgende keer zou ik eerder alleen de kaarten kopen en de reis en het verblijf waarschijnlijk zelf organiseren, Achter erg hoge kosten voor 1 volwassen en een kind. Overigens een hele mooie ervaring, en zeker voor herhaling vatbaar. De kosten mogen dan zoals eerder vermeld wel lager zijn.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Real Madrid - Villareal Datum review: 18-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Dit was een geweldige ervaring! Alles top geregeld, geweldige plekken. Wanneer ik weer op voetbalreis ga word dat 100% zeker met equipo top organisatie

Dhr. Doek
Aanbeveling:

Arsenal - Chelsea Datum review: 12-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Goede communicatie en service, alles was tot de puntjes geregeld. Leuke bijkomstigheid het was een topwedstrijd 3-1-18 Arsenal-Chelsea! Ik heb samen met mijn zoontje van 12 genoten en een leuke tijd gehad in Londen. Voor herhaling vatbaar, enige nadeel is prijs is wel aan de hoge kant om het vaker te doen.

Dhr. Franken
Aanbeveling:

Barcelona - Levante Datum review: 11-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Alles prima geregeld , zou zo weer aan. Barcelona mooie stad en wedstrijd was gaaf om live bijbrengen zijn. Hostel was simpel maar voldoende , aardige mensen

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Arsenal - Chelsea Datum review: 11-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Wij hebben een zeer goede ervaring met Quipo Voetbalreizen. Op 3 januari zijn we naar Arsenal-Chelsea geweest en hebben een super wedstrijd (2-2) gezien, daarnaast hebben we 1,5 dag in Londen rondgetoerd en hebben een supertijd gehad. Hoe onze ervaring met Equipo zelf was, blijkt uit de start van de reis, waar ik nu iets over ga vertellen. De start van de reis was er 1 met vele hobbels..... Het vertrek stond gepland op woensdag 3 januari 12 uur in de ochtend. We zouden vliegen met Easyjet vanaf Amsterdam, maar er stond ook een storm gepland. Dinsdagavond 2 januari kregen we het bericht. De vlucht werd geannuleerd en wij schoten in de stress, wat nu? Meteen bellen met Equipo (in de avonduren). Ik hoorde, dat de telefoon werd doorgeschakeld en daarna werd er snel opgenomen. Ik werd meteen prima te woord gestaan en ik zou een uurtje later weer bellen, en men zou proberen wat te regelen. Uurtje later belden we terug en ons werd de optie gegeven om vanaf Rotterdam te vertrekken, uurtje eerder en een uurtje langer reizen. We moesten er even over nadenken - we hadden zelf lang niet gevlogen en onze kinderen helemaal nog niet- en hebben uiteindelijk ja gezegd. De storm deed ons niet juichen om te reizen, maar we hadden zoveel dingen geregeld in de 3 dagen dat we zouden gaan, dus we gingen er gewoon voor.  Vroeg opstaan....in de app van BA kijken.....vertraagd.....pffff We werden wel op de proef gesteld.  We gingen er wel op tijd heen (je weet het nooit), maar de vertraging zou nog langer duren..... Het vliegtuig waar we op wachtten, moest er 3 keer over doen om daadwerkelijk te landen. Uiteindelijk om 3 uur vertrokken en om 3 uur in Londen, hoera voor het tijdsverschil. We waren op tijd voor de wedstrijd, die om 19:45 plaatselijke tijd zou beginnen, gelukkig! Over de terugreis zouden we nog even contact hebben. Onze auto stond immers in Rotterdam en de terugvlucht ging naar Amsterdam... Op de vrijdag's kreeg ik een mailtje dat een medewerker van Equipo ons persoonlijk zou ophalen en naar Rotterdam brengen. Zo is, ondanks de stroeve start vanwege het weer, de annulering, de vertraging en de logistieke niet handige gevolgen, dit uitstekend door Equipo opgepakt en is onze reis mede daardoor een top-herinnering geworden. Bedankt.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Real Madrid - Eibar Datum review: 04-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Weekend in Madrid geweest en wedstrijd Real Madrid bezocht. Alles was prima geregeld: Hotel op loopafstand van het stadion. Perfecte kaarten heel dicht op het veld. We hebben ook een stadiontour gedaan zowel bij Real als Atletico.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Barcelona - Olympiakos Piraeus Datum review: 22-11-2017

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

In een woord: Geweldig. Wat hebben wij een prachtige reis gehad. Goede, heldere en duidelijke uitleg en begeleiding

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Chelsea - Watford Datum review: 22-11-2017

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Prima geregeld. Zelf een gratis upgrade gehad van onze kaarten naar betere plekken, warm lunch buffet en drankje na de wedstrijd. Paar keer contact gehad, waarbij ik goed werd geholpen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Dhr. Welsink
Aanbeveling:

Barcelona - Valencia Datum review: 10-08-2016

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Equipo Voetbalreizen, een perfecte match! -duidelijke website, snelle service; - goed hotel centraal in Barcelona, ruime kamer en goed ontbijt; - kaartjes (Barcelona-Valencia) lagen klaar bij de receptie; - hele mooie plaatsen in het stadion, naast elkaar; - door goede vlucht(tijden) 3 volle dagen in de stad (1 wedstrijddag, 1 dag lekker fietsen en 1 dag hop on hop off bussen); - ongekende prijs-kwaliteit verhouding; - alles liep gesmeerd, van het boeken tot en met de landing op Schiphol; - wij gaan dit zeker nog een keer doen en boeken dan weer via deze website.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Chelsea - Tottenham Hotspur Datum review: 03-08-2016

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Alles heel goed geregeld en duidelijk gecommuniceerd. Prima hotel in buurt van stadion, kaarten lagen daar klaar. En het was natuurlijk ook een superwedstrijd.

Dhr. Swart
Aanbeveling:

Barcelona - Athletic Bilbao Datum review: 03-08-2016

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Kijk deze link maar eens naar wij deze fantastische Voetbalreis hebben ervaren.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Manchester United - Newcastle United • Expert review Datum review: 11-09-2015

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Onze ervaring met Voetbalreizenonline.com was opnieuw uitstekend! Op alle onderdelen scoort de partij een hele ruime voldoende:

  • De flexibiliteit in het boekingsproces is ongekend. Je stelt je reis naar eigen wens makkelijk en snel samen
  • Prima advies over de keuze van het hotel, precies goed voor ons reisgezelschap
  • Voetbaltickets die veilig opgehaald kunnen worden bij Old Trafford, ideaal

Lees het voledige verslag

Dhr. Julicher van VoetbalreizenVergelijken.nl
Aanbeveling:

Barcelona - Atletico Madrid Datum review: 28-07-2014

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Wat een ervaring om in het Camp Nou deze toch wel historische wedstrijd gezien te hebben! De sfeer in deze voetbaltempel is onbeschrijfelijk! Helaas verloor Barca met 0-1 maar ondanks dat echt een super weekend gehad. Nogmaals bedankt voor deze ervaring en de vlekkeloze trip!

Dhr. Bakker
Aanbeveling:

Paris Saint Germain - Stade Rennes Datum review: 23-07-2014

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Het was geweldig!! Super gaaf om zo'n wedstrijd mee te mogen maken. Buiten dat ook Parijs goed kunnen zien en het verblijf was super goed! Echt hartstikke bedankt voor de ervaring!

Dhr. van Nijnatten
Aanbeveling:

Schrijf een review en je brengt jeugd in beweging

Ervaringen met voetbalreizen is waarover de bezoekers van VoetbalreizenVergelijken.nl graag lezen. Het geeft een goed beeld over de organisatie waar je een voetbalreis kunt boeken.

Om het schrijven van reviews aan te moedigen doneert VoetbalreizenVergelijken.nl € 1 per review aan een goed doel. 1x Per jaar maken wij de balans op en doneren wij het bedrag aan een doel wat met sport en jeugd te maken heeft. Dit jaar wordt het bedrag geschonken aan de Johan Cruijff Foundation.

Doe mee, schrijf een review!