Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 4074 voetbalreizen en 1972 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreis ervaringen VoetbalTravel

Bezoek website

Sevilla - Valencia Datum review: 16-03-2018

Aanbieder: VoetbalTravel

4/5

Estadio Ramon Sanchez Pizjuan is de thuishaven van Sevilla CF. Heeft een trouwe supportersschare en bijzonder fanatiek. Voooral het clublied van Sevilla CF daar krijg je kippenvel van als iedere Sevillista dat meezingt. Wij als nuchtere Hollanders kennen dit toch niet zo sterk. Alles liep heerlijk volgens schema; heen en terugreis met Transavia ging goed op tijd vanaf Schiphol. Sevilla is een heerlijke stad met veel historie en vele leuke (tapas) bars en restaurants. Zeker een bezoek waard.

Dhr. Alkemade
Aanbeveling:

Bayern München - Hamburger SV Datum review: 15-03-2018

Aanbieder: VoetbalTravel

4/5

Alles was heel goed geregeld, vliegtickets, hotel-voucher én de voetbaltickets allemaal vooraf al online toegestuurd! We hebben een prachtige trip gehad.

Dhr. Kl
Aanbeveling:

Bayern München - Hamburger SV Datum review: 15-03-2018

Aanbieder: VoetbalTravel

4/5

Het is goed geregeld, info op tijd, e-tickets op tijd thuis bezorgd! Wel veel tijd kwijt met reizen, dat zou misschien wel vermeld kunnen worden bij de info. Verder zeer tevreden.

Mevr. Anoniem
Aanbeveling:

Barcelona - Leganes Datum review: 17-05-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

4/5

Geen beste plaatsen in het stadion, terwijl er zeker nog betere plekken beschikbaar waren. Bij aankomst hotel moesten we naar ander hotel i.v.m. verbouwing (?). Het goede nieuws: na melden klachten is dit door voetbalreizen keurig opgelost!

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Atletico Madrid - Villareal Datum review: 12-05-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Alles klopte; goeie vluchtinformatie, geen gedoe bij inchecken hotel en het afhalen van de wedstrijdkaartjes een makkie.

Dhr. van Woerkom
Aanbeveling:

Barcelona - Real Sociedad Datum review: 21-04-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

2/5

Via Voetbaltravel heb ik een voetbalreis geboekt, oftewel: twee tickets voor de wedstrijd FC Barcelona - Real Sociedad en 3 overnachtingen in één van de hotels die aangeboden werden door Voetbaltravel. De vliegtickets heb ik zelf geboekt, omdat dit veel goedkoper was. De tickets voor de wedstrijd waren via Voetbaltravel €154 per stuk, voor de bovenste ring in Camp Nou. Prijzig, dacht ik nog, maar ik had het er voor over. Toen we in het hotel aan kwamen en de man achter de receptie onze voetbaltickets overhandigde, stond er op de tickets zelf dat deze €77,- kostten. Ik begrijp dat Voetbaltravel een bedrijf is met winstoogmerk, maar je klanten het dubbele laten betalen voor het voetbalticket dat eigenljk slechts €77,- heeft gekost vind ik jammer. Daarnaast was het hotel, aangeboden via Voetbaltravel, een stuk duurder dan wanneer ik het via een andere website zou boeken (bijvoorbeeld Booking.com). Kortom: in het vervolg boek ik zelf mijn hotel en het voetbalticket via het betreffende stadion, wanneer ik nog eens naar een wedstrijd wil in Spanje.

Mevr. Snoeren
Aanbeveling:

Barcelona - Leganes Datum review: 13-04-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Met m'n zoontje naar een geweldig weekend Barcelona gehad; prima vluchten, mooie plekken in het Camp Nou, keurig hotel in het centrum. Snel en eenvoudig samengesteld. Niks, maar dan ook echt niks te klagen

Dhr. Folgerts
Aanbeveling:

Manchester United - Everton Datum review: 12-04-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

4/5

Prima hotel, 10 minuten lopen vanaf het stadion. De terugvlucht was iets minder. 2.5 uur vertraging (Flybe) Na de wedstrijd moesten de wedstrijdkaarten (pasjes) weer worden ingeleverd bij een "vaag" persoon. Het was best lastig om hem te vinden.... Verder zeker voor herhaling vatbaar !!!

Dhr. Schokker
Aanbeveling:

Barcelona - Sevilla Datum review: 11-04-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

4/5

Ik had een reis geboekt voor 3 personen ( ik dscht inclusief vlucht) maar dat bleek niet zo te zijn. Het kan mijn fout zijn geweest, maar ik kon het in iedergeval niet meer terugvinden op de site. Ik ging er min of meer vanuit omdat bijna alle reizen inclusief vlucht zijn. Na telefonisch contact te hebben gehad, heeft voetbaltravel.nl het zeer goed opgelost. In Barcelona aanagekomen zijn er naar ons hotel gegaan. Mooi en schoon hotel, gewoon goed voor elkaar. Barcelona bezocht, de volgende ochtend naar het ontbijt, wat zeer goed verzorgd was. Vriendelijk personeel, kortom een bijzonder mooie ervaring inclusief de wedstrijd van Barcelona. Zeker voor herhaling vatbaar

Dhr. Hendriksen
Aanbeveling:

Barcelona - Sevilla Datum review: 11-04-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Niets op te zeggen, alles was perfect in orde. Mooie wedstrijd, mes que un club. Bedankt Voetbal Travel, Messi, Neymar, Iniesta en de rest. Onze zoon heeft een mooie ervaring meegemaakt.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Manchester United - Everton Datum review: 11-04-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

2/5

Wij hadden gehoopt op betere zitplaatsen in het stadion. We zaten nu in de nok en konden de rugnummers nauwelijks ontcijferen.

Dhr. Smedema
Aanbeveling:

Liverpool - Everton Datum review: 06-04-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

3/5

Bijna niet te bereiken,ze komen pas in actie als je zelf belt. Wedstrijd begon zaterdag om 12.30 uur. Als alles mee zat zouden we(2 man) om 10.30 uur landen, dan nog 15 min. paspoortcontrole, hierna nog uur naar hotel. inmiddels is het dan 11.45 uur dan nog inchecken en van het hotel nog naar stadion. Als we geluk hadden zouden we net op tijd aanwezig zijn voor de wedstrijd, rond 12.15/12.30 uur. Je wilt natuurlijk ruim op tijd zijn om de sfeer vanaf het begin mee te maken.Ze beloven een passende oplossing.Oplossingen: twee maar we moesten er wel bijna 300 euro bijbetalen. Uiteindelijk een oplossing gevonden , vrijdagavond aankomst extra kosten 103 euro.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Chelsea - Manchester United Datum review: 01-04-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

We zijn 4 dagen in Londen geweest omdat wedstrijd was omgezet na FA Cup op maandagavond. Wedstrijd en sfeer was voortreffelijk. Goede plaatsen vlak op het veld. Het eten vooraf en drinken na de wedstrijd vond ik tegenvallen maar was voldoende. We zaten in het Corus Hyde Park hotel wat echt een aanrader is. Goed ontbijt, gunstige ligging en goede kamers.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Bayern München - Eintracht Frankfurt Datum review: 24-03-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

3/5

Wij hebben via FoxSports Profcoach deze reis gewonnen. Alles was goed verzorgd echter wel te krap gepland. We moesten ons vanuit de luchthaven haasten om in te checken en onze bagage af te geven, om vervolgens haastend de metro te zoeken om de aftrap te halen. De aftrap hebben we echter niet gehaald wat we erg jammer vonden. Naar onze mening was dit alles te krap gepland. Je wilt normaal rustig reizen en de sfeer van een wedstrijd proeven. Dat betekent ruim op tijd in het stadion kunnen zijn. Zeker wanneer het zulke dure kaartjes betreft.

Dhr. Maas
Aanbeveling:

Chelsea - Swansea City Datum review: 07-03-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Alleen de kaartjes via voetbaltravel.nl besteld. in dit geval Museum Package. Kaartjes zijn het geld meer dan waard ! geweldige ervaring en alles tot in de puntjes geregeld.

Dhr. de Haas
Aanbeveling:

Tottenham Hotspur - Stoke City Datum review: 06-03-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

4/5

Ik had mijn reis uitgebreid met een paar dagen extra in London. Over het geheel genomen was het een heerlijk uitje! Enig minpunt was dat mijn hotel bij aankomst een probleem bleek met enkele kamers, waaronder die van mij. Het vervangende hotel was echter ook in orde en het vervoer er naar toe en terug was met een door hen betaalde taxi. Met mijn kaartje voor de wedstrijd was ook alles prima in orde. Dat lag bij aankomst in het hotel gewoon klaar. De wedstrijd was beslist de moeite waard met een hattrick en een assist voor Harry Kane. Jammer dat het bij de rust al 4-0 stond en dat dit ook meteen de eindstand bleek. Wel mooi dat Stoke ervoor bleef gaan, gesteund door een fanatieke aanhang die aan het begin van de tweede helft vrolijk zongen dat ze met 5-4 gingen winnen!

Dhr. Oudesluijs
Aanbeveling:

Barcelona - Leganes Datum review: 23-02-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Complete reis geboekt! Alles goed voor elkaar! Tickets geüpgrade naar ring 2. Zeer aan te bevelen, 2 super dagen gehad.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Real Madrid - Espanyol Datum review: 23-02-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Alles was perfect voor elkaar. Hotel was prima, mooi centraal gelegen tussen centrum en stadion. Ontbijt was wel minimaal. Kaartjes voor de wedstrijd lagen al klaar. Papieren voor de reis waren ook prima op tijd geregeld.

Dhr. Rijk
Aanbeveling:

Barcelona - Leganes Datum review: 23-02-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Snel geregeld en klantenservice bij vragen ook top! Hotel op loopafstand van stadion dus perfect..kamer prima voor 1 nacht en kon zonder extra kosten 2 uur eerder inchecken in de kamer. Gevlogen met vueling voor de 2e keer en wederom op schema en soms voor schema vertrokken/aangekomen.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Barcelona - Sevilla Datum review: 23-08-2016

Aanbieder: VoetbalTravel

4/5

Vorige week heb ik met 2 vrienden de wedstrijd om de Spaanse Supercopa tussen Barcelona en Sevilla bezocht. Het was een leuke pot in dat geweldige Camp Nou. We hadden ervoor gekozen om de vlucht zelf te boeken en de wedstrijdkaarten en het hotel door Voetbaltravel te laten regelen. We hadden mooie plaatsen in het stadion en ook het hotel was prima in orde. Alles was geregeld en de vragen die ik op voorhand had werden snel en goed beantwoord per e-mail. Ik ben een tevreden klant!

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Barcelona - Sevilla Datum review: 23-08-2016

Aanbieder: VoetbalTravel

4/5

Tip: gebruik vanaf vliegveld metro lijn 9 naar de stad. Koop meerdaagse metrokaart waarbij deze afstand is inbegrepen. Pas op voor zakkenrollers!

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Barcelona - Betis Sevilla Datum review: 23-08-2016

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Alles bij elkaar een top ervaring gehad. Heerlijke wedstrijd Barcelona - Real Betis gezien met maar liefst 8 goals! Een geweldig pak slaag, met een hattrick van Suarez. Daarnaast waren alle benodigheden op tijd. Hotel was netjes en schoon en de vlucht ging perfect. Al met al was het de prijs meer dan waard!

Dhr. Veerman
Aanbeveling:

AC Milaan - AS Roma Datum review: 05-07-2016

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Alles was vanaf begin tot eind goed geregeld door VoetbalTravel. Goede vliegreis, prima hotel en daarnaast een leuke pot voetbal gezien in het San Siro. Al met al zorgeloos genoten en een super weekend Milaan gehad!

Dhr. Dekker
Aanbeveling:

Manchester City - Stoke City Datum review: 08-06-2016

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Wedstrij is op het laatste moment een dag vervroegd. Ben uitstekend geholpen om mijn reis iets aan te passen.

Dhr. Roudijk
Aanbeveling:

Chelsea - Leicester City Datum review: 07-06-2016

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Het was zonder meer een top reis. Goede vlucht, heerlijke kamer in Hilton hotel (Paddington) in London en een fantastische wedstrijd gezien. Vader en zoon allebei dik tevreden. Leicester city was al kampioen maar toch werd er met veel inzet gevoetbalt. We kregen een upgrade naar de "Champions Club" kaarten. Dat was gaaf, want er was uitgebreid eten vooraf en in de rust maar ook speciale goede plekken op de tribune. We konden alle spelers zien en ook Guus Hiddink en de Italiaanse coach van Leicester city. Het was gewoon één groot feest. Een echte aanrader.

Dhr. Kerkhoven
Aanbeveling:

Barcelona - Getafe Datum review: 07-02-2014

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Met Voetbaltravel een Leuke wedstrijd gezien van Barcelona tegen Getafe. 6-1 uitslag. Was de eerste keer dat ik met mijn zoon een reis gemaakt heb. Is heel goed bevallen en willen dit jaar nog eens gaan, nu Engeland Man United ofzo. Zal zeker weer bij voetbaltravel kijken aangezien de verhouding prijs en kwaliteit gewoon heel goed was!

Dhr. Smets
Aanbeveling:

Manchester United - Southampton Datum review: 19-08-2013

Aanbieder: VoetbalTravel

4/5

Mooie reis, prachtig stadion, goed hotel en tickets waren ook prima. Leuke wedstrijd gezien. Al met al heel tevreden.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Schrijf een review en je brengt jeugd in beweging

Ervaringen met voetbalreizen is waarover de bezoekers van VoetbalreizenVergelijken.nl graag lezen. Het geeft een goed beeld over de organisatie waar je een voetbalreis kunt boeken.

Om het schrijven van reviews aan te moedigen doneert VoetbalreizenVergelijken.nl € 1 per review aan een goed doel. 1x Per jaar maken wij de balans op en doneren wij het bedrag aan een doel wat met sport en jeugd te maken heeft. Dit jaar wordt het bedrag geschonken aan de Johan Cruijff Foundation.

Doe mee, schrijf een review!