Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 3209 voetbalreizen en 1789 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreis ervaringen Eurotravel Sports

Bezoek website

Arsenal - Manchester United Datum review: 26-11-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

4/5

Via Internet geboekt, met de hoop plaatsen te krijgen voor deze (sub)topper. Plaatsen werden toegezegd en reis van 3 dagen naar Londen, inclusief Hotel. Alles uitgekomen wat er is beloofd. Boarding passes op tijd binnen, hotel was goed en voetbalkaarten lagen klaar. Geweldig weekend gehad en alles klopte. Zou het zo weer boeken.

Dhr. Kruip
Aanbeveling:

Barcelona - Ajax Datum review: 05-11-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

5/5

1 woord FANTASTISCH Eurotravelsports bedankt voor deze super trip,de organisatie was top en jullie adviezen hebben allemaal goed uit gepakt. Nogmaals bedankt en volgend jaar komen wij zeker bij jullie terug.

Dhr. Jansen
Aanbeveling:

Atletico Madrid - Sevilla Datum review: 07-10-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

5/5

Hebben vorig weekend ontzettend genoten in Madrid. De wedstrijd van Atletico was het hoogtepunt. Wat een sfeer en wat een geweldig team. Ook erg genoten van de stad Madrid (o.a. het paleis en Plaza Mayor). Op zondag nog naar Getafe - Malaga geweest (ook erg leuk, maar wat rustig in vergelijking met Atletico) en nog geluncht in het Bernabeu. Reis en hotel keurig verzorgd, zoals we van jullie gewend zijn. Kortom: weer een fantastisch weekend gehad en we weten bij wie we voor een volgend weekend moeten aankloppen!

Dhr. Smal
Aanbeveling:

Manchester City - Stoke City Datum review: 04-03-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

5/5

Al een dag nadat we "meer informatie" hadden aangevraagd over de wedstrijd Manchester City-Stoke City, was de offerte al binnen. Deze offerte was duidelijk opgesteld. Aangezien het aangeboden tijdstip van vliegen ons niet paste, besloten we telefonisch contact op te nemen. Binnen een uur was de offerte aangepast en rond gemaakt. De bevestiging volgde snel, de hotel- en ticketvoucher waren ruim voor de vertrekdatum binnen. Het Premier Inn hotel was zeer goed, aan de rand van het centrum op 20 minutene met de trein en ca 45 minuten lopen of ca 20 minuten met de tram van het stadion. De wedstrijd tickets lagen klaar bij het stadion. Hoge plaatsen aan de lange zijde. zeer goed overzicht over het veld! Het was voor ons de eerste keer met Eurotravel Sports, maar zeker niet de laatste keer. Hans en Sander Jong.

Dhr. Jong
Aanbeveling:

Liverpool - Swansea City Datum review: 02-03-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

4/5

Prima wedstrijd .Mooie plaatsen. Hotel was goed. Niet te ver van het stadion en in het centrum. Een minpuntje, het avondeten in het hotel was minder. Ontbijt was 10x beter.

Dhr. schaper
Aanbeveling:

Real Madrid - Villareal Datum review: 27-02-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

4/5

Vanaf ons zeer centraal gelegen hotel begaven wij ons al lopend richting Bernabeu stadion. Eenmaal binnen werden we overweldigd door de pracht en praal van de Koninklijke. De wedstrijd zelf was gelukkig ook de moeite waard. We zagen maar liefst 5 doelpunten, het ene nog mooier dan het andere. Twee minpuntjes zijn er helaas te benoemen. Wij gingen voor sterspeler Ronaldo. Deze was helaas geschorst en de het tweede minpuntje was onze te hoog gelegen zitplaats. Toch was het meer dan de moeite waard en genoten we met volle teugen van een door jullie verder perfect georganiseerde trip. Till next time! Met vriendelijke groet, Rene en Stefan

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Real Madrid - Villareal Datum review: 27-02-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

5/5

Hallo, Hierbij wil ik u bedanken voor de goede reis naar Madrid. Real Madrid - Villareal Alles was top geregeld van hotel tot wedstrijd kaartjes. Super. Volgende voetbalreis zal ik weer bij jullie boeken.

Dhr. Dekker
Aanbeveling:

Chelsea - Everton Datum review: 27-02-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

5/5

Beste Mensen, De voetbalreis was uitstekend georganiseerd, een belevenis,midden in Londen, Chelsea te zien voetballen. Everton liet niet veel toe, gelukkig in de laatste minuut 1-0 gescoord, er volgde luid gejuich, voor ons een kroon op deze reis! Zeker voor herhaling vatbaar!

Mevr. Anoniem
Aanbeveling:

Lazio Roma - AS Roma Datum review: 27-02-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

5/5

Op 9 februari Lazio Roma - Roma met 2 personen bezocht. Super geregeld! Vlucht via KLM, oké. Kaarten lagen klaar in het Hotel, oké. Hotel, oké. Vrije tijd in Rome, oké. Eurotravelsports, oké. betrouwbare organisatie!!!

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Celtic - St Johnstone Datum review: 17-02-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

4/5

Na een fantastische reis weer thuis. Door een goede samenstelling van reis en verblijf van Eurotravel sports hoefde ik alleen maar te genieten van de sfeer van glasgow. Alles was goed geregeld van vliegreis tot en met de tickets. WE hadden mooie plaatsen met een goed zicht op het veld. Kan niet wachten om weer op reis te gaan met Eurotravel sports

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Tottenham Hotspur - Manchester City Datum review: 06-02-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

4/5

Een uitstekende ervaring gehad met eurotravel sports. Ik kwam met mijn vader aan bij het hotel en daar lagen de kaarten al klaar! Daarnaast was ook de vlucht goed geregeld. Eenmaal in het stadion een geweldige ervaring gehad. Helaas waren de spurs in iets mindere doen door met 1-5 (mede helaas door een vroege rode kaart) te verliezen van manchester city maar ik heb wel mijn helden in actie kunnen zien.

Dhr. Pieterse
Aanbeveling:

Barcelona - Bayern München Datum review: 16-01-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

5/5

Ik ben meer dan tevreden over deze voetbalreis aanbieder. Het contact was aangenaam en de informatievoorziening prima. Het hotel was goed en prima gelegen t.o.v. het centrum alsmede van het stadion. Bij de incheck in het hotel ontvingen wij gelijk onze wedstrijdtickets. De zitplaatsen in het stadion waren zeer goed. Ik kan Eurotravel Sports dan ook van harte aanbevelen voor het maken van een voetbalreis.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Arsenal - Chelsea Datum review: 13-01-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

5/5

Tussen kerst en oud een nieuw met vier vrienden op voetbalreis geweest via Eurotravel Sports. Na prettig persoonlijk contact met dhr. Jansen besloten we de voetbalreis te boeken bij zijn organisatie. Eurotravel Sports heeft de gehele reis uitstekend verzorgd. Ik kreeg netjes een mail met daarin alle benodigde gegevens voor de reis en na een prettige vlucht lagen in het hotel de tickets netjes klaar. De wedstrijd was voor mij en mijn vrienden een unieke beleving. Wat een verschil met de Nederlandse competitie! Tijdens en na afloop van de wedstrijd enorm genoten van de sfeer in én rondom het stadion. De volgende dag rondgelopen in de volledig voor kerst versierde stad Londen. Al met al waren het topdagen voor ons, Eurotravel Sports bedankt!

Dhr. Visser
Aanbeveling:

Manchester United - Arsenal Datum review: 09-01-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

5/5

Wat een geweldige ervaring heb ik samen met mijn vader opgedaan door deze voetbalreis. Wij zijn beide groot voetbalfans en wilde altijd al een wedstrijd in het buitenland bezoeken. Toen ik dit affiche zag bij Eurotravel Sports besloot ik mijn vader te verrassen door hem mee te nemen naar deze wedstrijd op het prachtige Old Trafford voor zijn 50ste verjaardag. Met het ontzettend sterk spelende Arsenal dit seizoen en het altijd sterke Manchester met onze Nederlandse topspits Robin van Persie in de spits beloofde dit wat moois te worden. Hij had zich geen beter 50ste verjaardagscadeau kunnen wensen. Met alles tot in de puntjes geregeld door Eurotravel Sports, vlogen we op zaterdagochtend naar Manchester. Aangezien de wedstrijd op zondag was hadden we zo de hele dag om wat van Manchester te zien en de sfeer te proeven. Na een goede nachtrust was het dan zo ver. Lekker ontbijten in het hotel om vervolgens in een echte Engelse pub helemaal in de sfeer te komen. Een prachtige wedstrijd vol spanning met uiteindelijk een 1-0 overwinning voor Manchester United via, natuurlijk, onze Robin van Persie. Geweldige sfeer in het stadion waar de spanning en blijdschap te voelen was gedurende de hele wedstrijd. Na het laatste fluitsignaal barstte de vreugde toe, een overwinning die nog lang gevierd werd in de stad. Na de nodige gezelligheid terug naar ons hotel gegaan om de volgende dag aan het eind van de middag weer rustig terug te vliegen na een geweldig voetbalweekend. Weken tot maanden raakte mijn vader er niet over uitgepraat, op elk moment wanneer hij even de kans kreeg begon hij er weer over. Hoe goed alles geregeld was, wat een mooie wedstrijd hij had meegemaakt en hoe mooi de sfeer was in het stadion. Eurotravel Sports bedankt voor het organiseren van deze onvergetelijke reis en je zult onze naam nog vaker tegenkomen. Mijn vader heeft het nu al over Spanje de volgende keer, een wedstrijd van Real Madrid of Barcelona lijkt hem wel wat.

Dhr. de Weerd
Aanbeveling:

Barcelona - AC Milaan Datum review: 07-01-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

5/5

Fantastische ervaring om zo'n wedstrijd met vrienden live in het stadion te zien, fijn hotel waar we de kaarten overhandigd kregen, op een goede locatie in een wereldstad, top geregeld!

Dhr. Lentink
Aanbeveling:

Schrijf een review en je brengt jeugd in beweging

Ervaringen met voetbalreizen is waarover de bezoekers van VoetbalreizenVergelijken.nl graag lezen. Het geeft een goed beeld over de organisatie waar je een voetbalreis kunt boeken.

Om het schrijven van reviews aan te moedigen doneert VoetbalreizenVergelijken.nl € 1 per review aan een goed doel. 1x Per jaar maken wij de balans op en doneren wij het bedrag aan een doel wat met sport en jeugd te maken heeft. Dit jaar wordt het bedrag geschonken aan de Johan Cruijff Foundation.

Doe mee, schrijf een review!