Beste Voetbalreizenvergelijken.nl,
Ik had interesse om naar de wedstrijd West Ham United - Burnley te gaan op 9 mei 2015. Dit wil ik graag met de boot doen. Ik begrijp dat de boot ons naar de kust van Engeland brengt, maar hoe komen wij verder naar West Ham United? Trein? Taxi? Groetjes Maikel

Voetbalreizenvergelijken.nl op 23-03-2015 11:58u.
Hi Maikel, Je kunt deze vraag het beste stellen aan de voetbalreis aanbieder waar je deze aanbieding van gezien hebt. Zij zullen je hier vast meer over kunnen vertellen. Mvg, VoetbalreizenVergelijken.nl

Sports Experience op 25-03-2015 20:26u.
Beste Maikel, Een en ander is eigenlijk heel eenvoudig. Aan de kade in Harwich is een treinstation vanwaar je rechtstreeks naar en van Londen kunt. Meestal is die treinrit bij je ticket inbegrepen. Wij kunnen dat piekfijn voor je regelen.

Acties & aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste acties en aanbiedingen in je mailbox!

Like ons op Facebook!

Vragen en antwoorden

Stel een vraag

Vragen van andere bezoekers:

Voor Everton - Manchester United op 3 december 2016 wil ik graag met mijn zoon zaterdagochtend vliegen, 's middags de wedstrijd bezoeken, zondags laat terug vliegen (dus 1 nacht i.p.v. 2) vanwege school op maandag. Zijn er aanbieders die flexibel zijn in het terugvliegen en dit mogelijkerwijs kunnen aanbieden? Ik kan natuurlijk zelf de vlucht boeken maar als de wedstrijd dan verschoven wordt zit ik met een vlucht. Alvast bedankt voor uw reactie.
Met vriendelijke groeten,
Danny Hellemons

Er is 1 antwoord gegeven.

Hoi, hoe weet ik dat een voetbalreis aanbieder te vertrouwen is, omdat je
vooraf moet betalen en het gaat over grote bedragen.
Welke aanbieders zijn 100% betrouwbaar ??

Er is 1 antwoord gegeven.

Beste meneer/mevrouw,

Ik heb interesse in een bezoek aan Celtic-Partick Thistle met een groep van 3 personen op zaterdag 13 augustus. Ik ben al voorzien qua hotel en reis dus ik zou enkel 3 losse tickets willen kopen. Is dit mogelijk bij u? Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn!

Er zijn 2 antwoorden gegeven.

Wanneer worden de speelschema's van Engeland bekend voor seizoen 2016-2017?

Er is 1 antwoord gegeven.

Op zaterdagmiddag 30 Mei 2015 zal de FA Cup finale gespeeld worden in het Wembley stadion in Londen. Indien Arsenal de finale haalt zou ik hier als Arsenal fan graag heen willen gaan, maar kan hier tot op heden erg weinig over vinden.

Mijn vraag dus of er al aanbiedingen zijn voor deze wedstrijd, en of de prijs nog kan veranderen indien ik hem pas boek nadat Arsenal de finale gehaald heeft ?

Er is 1 antwoord gegeven.