Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 2820 voetbalreizen en 1051 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Ajax

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Ajax.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Barcelona - Ajax Datum review: 05-11-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

5/5

1 woord FANTASTISCH Eurotravelsports bedankt voor deze super trip,de organisatie was top en jullie adviezen hebben allemaal goed uit gepakt. Nogmaals bedankt en volgend jaar komen wij zeker bij jullie terug.

Dhr. Jansen
Aanbeveling:

AC Milaan - Ajax Datum review: 18-12-2013

Aanbieder: Footballtravel

4/5

Op 12 december jongsteden, heb ik samen met 7 vrienden, de wedstrijd AC Milan - Ajax bezocht. Het betrof de beslissende groepswedstrijd in de Champions Leaque. Nadat we zelfstandig de overnachting + reis + wedstrijdkaarten hadden geregeld, werden 24 uur later de kaartjes geannuleerd. Deze wedstrijdkaarten hadden we besteld op de site van Viagogo. Echter tot 3 maal toe zijn dezelfde kaarten binnen 24 uur geannuleerd, zonder dat ze tussentijds verwijderd werden van hun site. Oftewel een service waarover we niet te spreken waren. Gelukkig heb ik via voetbalreizenvergelijken.nl (Dirk Julicher) nog kaarten kunnen krijgen. Hij heeft ons geholpen met het zoeken van kaarten en uiteindelijk zijn we bij Football travel terecht gekomen. De communicatie tussen mezelf, Dirk en Football Travel verliep vlekkeloos en op de dag dat de wedstrijd plaastvond lagen de kaarten netjes in ons hostel. Wel moet daarbij gezegd worden, dat ook deze kaarten vertraagd waren. Echter Footballtravel heeft altijd volgehouden dat de kaarten tijdig beschikbaar zouden zijn en die belofte hebben ze ook waargemaakt. Tot slot wil ik voetbalreizenvergelijken.nl en Footballtravel bedanken voor de goede hulp die ze ons hebben geboden. Hierdoor is ons uitstapje naar Milan- Ajax niet op een compleet fiasco uitgelopen.

Dhr. van der Linden
Aanbeveling:

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo Eurotravel Sports
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert