Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 42 voetbalreizen en 260 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen AS Roma

AS Roma is één van de twee grote voetbalclubs uit Rome. AS Roma is de club van het volk en is daarom zeer geliefd bij de arbeiders uit het zuiden en oosten van Rome. De wedstrijd tegen Lazio, de andere grote club uit Rome, is de belangrijkste wedstrijd van de club. Het is niet alleen een strijd tussen de twee besten van de stad, maar ook tussen de arbeidersklasse, die het grootste deel van de supporters van AS Roma uitmaakt, en de ‘rijkere’ supporters van Lazio.

Olympisch Stadion
De rivaliteit tussen de Roomse clubs wordt nog eens benadrukt door de thuisbasis: AS Roma speelt de thuiswedstrijden sinds 1953 in het Stadio Olimpico – net als aartsrivaal Lazio. Het stadion bestond al voor de Olympische Spelen die er in 1960 zijn gehouden, maar werd voor de gelegenheid verbouwd. Dat gebeurde nog een keer toen er in 1990 het wereldkampioenschap voetbal werd gespeeld. Het stadion biedt plaats aan ruim 72.000 mensen.

Topvoetbal van Italiaanse bodem
Een voetbalreis naar AS Roma is in alle opzichten een ervaring die u niet mag missen. Naast het Italiaanse topvoetbal en het historische stadion is de Roomse club een van de bekendste Italiaanse voetbalclubs. Een wedstrijd van AS Roma is een belevenis die u meegemaakt moet hebben!

Boek uw voetbalreis!
Wilt u bij een van de wedstrijden van AS Roma op de tribune zitten? Dan vergelijkt u hieronder gemakkelijk alle aanbieders van voetbalreizen naar AS Roma. U kunt direct doorklikken naar de aanbieder voor meer informatie en boekingsmogelijkheden. Zo boekt u nog voor het nieuwe seizoen een reis!

AC Milan - AS Roma Datum review: 05-07-2016

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Alles was vanaf begin tot eind goed geregeld door VoetbalTravel. Goede vliegreis, prima hotel en daarnaast een leuke pot voetbal gezien in het San Siro. Al met al zorgeloos genoten en een super weekend Milaan gehad!

Dhr. Dekker
Aanbeveling:

Lazio Roma - AS Roma Datum review: 27-02-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

5/5

Op 9 februari Lazio Roma - Roma met 2 personen bezocht. Super geregeld! Vlucht via KLM, oké. Kaarten lagen klaar in het Hotel, oké. Hotel, oké. Vrije tijd in Rome, oké. Eurotravelsports, oké. betrouwbare organisatie!!!

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Juventus - AS Roma Datum review: 17-01-2014

Aanbieder: Footballtravel

4/5

Footballtravel biedt een goede service! Mogelijkheid to chat via de site, werkte erg positief. Footballtravel biedt een goede communicatie per mail. Footballtravel levert de kaarten netjes af in het hotel. Dit vonden we in eerste instantie een beetje een eng idee, maar het is allemaal goed verlopen.

Mevr. Anoniem
Aanbeveling:

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor AS Roma.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert
  • Logo Event Spot
  • Logo Number1 Voetbalreizen
  • Logo Voetbalticketshop