Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 42 voetbalreizen en 260 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Stoke City

Een voetbalreis naar Stoke City brengt u naar The Potters, een Engelse voetbalclub uit Stoke-on-Trent. De club is opgericht in 1863 en daarmee op één na de oudste voetbalclub ter wereld. Hun bijnaam, The Potters, heeft de club te danken aan de levendige pottenbakkersindustrie die destijds in Stoke-on-Trent aanwezig was.

Nederlandse spelers
Stoke City speelt in de Premier League en speelt de thuiswedstrijden sinds de jaren ‘90 in het Brittania Stadium. Ook bij Stoke City hebben een aantal grote namen uit het Nederlands voetbal gespeeld, zoals Ibrahim Afellay, Ed de Goeij, Hans Segers en Bruno Martins Indi.

Boek uw voetbalreis! 
Bent u straks bij één van de wedstrijden van deze Nederlands getinte voetbalclub aanwezig? Hieronder vergelijkt u alle aanbieders van voetbalreizen naar Stoke City. U kunt direct doorklikken op de aanbieder van uw keuze voor meer informatie en boekingsmogelijkheden. 

Manchester City - Stoke City Datum review: 23-10-2017

Aanbieder: VoetbalreizenXL

5/5

Na eerst kaarten te hebben gehad voor een andere wedstrijd hebben we met terugbetaling door VoetbalreizenXL andere kaarten besteld. Wat een service! Uitstekende plaatsen. VoetbalreizenXL onderscheidt zich door een goede communicatie en uitgebreide informatie over jouw voetbalreis. Zeker voor herhaling vatbaar!

Dhr. Koens
Aanbeveling:

Tottenham Hotspur - Stoke City Datum review: 06-03-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

4/5

Ik had mijn reis uitgebreid met een paar dagen extra in London. Over het geheel genomen was het een heerlijk uitje! Enig minpunt was dat mijn hotel bij aankomst een probleem bleek met enkele kamers, waaronder die van mij. Het vervangende hotel was echter ook in orde en het vervoer er naar toe en terug was met een door hen betaalde taxi. Met mijn kaartje voor de wedstrijd was ook alles prima in orde. Dat lag bij aankomst in het hotel gewoon klaar. De wedstrijd was beslist de moeite waard met een hattrick en een assist voor Harry Kane. Jammer dat het bij de rust al 4-0 stond en dat dit ook meteen de eindstand bleek. Wel mooi dat Stoke ervoor bleef gaan, gesteund door een fanatieke aanhang die aan het begin van de tweede helft vrolijk zongen dat ze met 5-4 gingen winnen!

Dhr. Oudesluijs
Aanbeveling:

Manchester City - Stoke City Datum review: 08-06-2016

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Wedstrij is op het laatste moment een dag vervroegd. Ben uitstekend geholpen om mijn reis iets aan te passen.

Dhr. Roudijk
Aanbeveling:

Manchester City - Stoke City Datum review: 04-03-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

5/5

Al een dag nadat we "meer informatie" hadden aangevraagd over de wedstrijd Manchester City-Stoke City, was de offerte al binnen. Deze offerte was duidelijk opgesteld. Aangezien het aangeboden tijdstip van vliegen ons niet paste, besloten we telefonisch contact op te nemen. Binnen een uur was de offerte aangepast en rond gemaakt. De bevestiging volgde snel, de hotel- en ticketvoucher waren ruim voor de vertrekdatum binnen. Het Premier Inn hotel was zeer goed, aan de rand van het centrum op 20 minutene met de trein en ca 45 minuten lopen of ca 20 minuten met de tram van het stadion. De wedstrijd tickets lagen klaar bij het stadion. Hoge plaatsen aan de lange zijde. zeer goed overzicht over het veld! Het was voor ons de eerste keer met Eurotravel Sports, maar zeker niet de laatste keer. Hans en Sander Jong.

Dhr. Jong
Aanbeveling:

Tottenham Hotspur - Stoke City Datum review: 04-02-2014

Aanbieder: Premiertrip

5/5

Vlak voor oud en nieuw voor de 2e keer samen met 3 vrienden via Premiertrips naar Engels voetbal gegaan. Net als vorig jaar (Manchester United - WBA) was alles weer op en top geregeld. Helaas kon 1 van de wedstrijden door een programmaverschuiving van de FA niet doorgaan maar dat werd perfect opgevangen met een vervangende wedstrijd. De wedstrijden die we hebben gezien waren Tottenham Hotspurs - Stoke City en West Ham United - WBA. Overnachtingen en reis waren ook heel goed geregeld. Daarnaast krijg je een hoop actuele informatie over de wedstrijden en de clubs waar je heengaat.

Dhr. Dexel
Aanbeveling:

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Stoke City.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert
  • Logo Event Spot
  • Logo Number1 Voetbalreizen
  • Logo Voetbalticketshop