Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 42 voetbalreizen en 260 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Celtic

Wie niet voor de Engelsen wil juichen, juicht voor de Schotten. Celtic is Schotland’s oudste en meest succesvolle voetbalclub en levert ook een behoorlijk aantal voetbalinternationals voor het nationale team. Daarnaast is Celtic de enige club ter wereld die het langst op het hoogste niveau speelt, zonder ooit te degraderen. Met een voetbalreis naar Celtic kan het haast niet anders dan dat u topvoetbal te zien krijgt!

Voetbal voor de armen
Celtic werd in 1887 opgericht door een Ierse priester die in Glasgow werkte. Hij wilde de ellende van de armoede wat verlichten en koos de naam Celtic vanwege de Ierse en Schotse oorsprong van de wijkbewoners. Het voetbalveld werd door de wijk zelf speelklaar gemaakt.

Celtic Park
De thuiswedstrijden van Celtic worden tegenwoordig niet meer op een veldje gespeeld, maar in het Celtic Park in Glasgow. In de volkmond wordt het stadion ook wel Parkhead of Paradise genoemd. Dat laatste verwijst naar het oude kerkhof waarop het stadion is gebouwd. Het stadion biedt plaats aan ruim 60.000 supporters.

Cultuur en geschiedenis
Voor de supporters van Celtic betekent hun voetbalclub veel meer dan alleen topvoetbal. De club geeft ook hun afkomst en geschiedenis weer en versterkt het gevoel van identiteit. Los van de cultuur zien ook anderen de Celtic-supporters graag komen: de supporters hebben zowel de UEAF- als de FIFA Fair-Play-prijs gewonnen.

Boek uw voetbalreis! 
Wilt u het topvoetbal en de unieke sfeer onder de supporters van deze bijzondere club van dichtbij meemaken? Dan bekijkt u hieronder eenvoudig de mogelijkheden voor uw voetbalreis naar Celtic! U kunt direct doorklikken naar de website van de aanbieder voor meer informatie en boekingsmogelijkheden. 

Barcelona - Celtic Datum review: 04-02-2014

Aanbieder: Sports Experience

5/5

Ik heb al een aantal keren geboekt bij Sports-Experience. De prijs is altijd scherp en je kan makkelijk je eigen wensen aangeven. Heb al een keer wat dagen verlengd en zelf een hotel aangewezen, ook wel eens via een andere luchthaven, allemaal geen probleem. Gewoon op maat gemaakt. Bij de wedstrijden zat ik altijd op een goede plek, dat is ook niet bij elke voetbalwinkel zo. Dus wat mij betreft 100% aan te raden.

Mevr. Jongsma
Aanbeveling:

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Celtic.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert
  • Logo Event Spot
  • Logo Number1 Voetbalreizen
  • Logo Voetbalticketshop