Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 42 voetbalreizen en 260 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Chelsea

Een voetbalreis naar Chelsea staat bij menig voetballiefhebber op de verlanglijst. Chelsea is dan ook niet zomaar een club. Met een van de hoogste bezoekersaantallen in de Premier League, een enorm aantal supporters, zeven FA cups, 5 League Cups, en een van de weinigen die zowel de Champions League, de Europacup II en de UEFA Cup hebben gewonnen, is Chelsea een begrip in de voetbalwereld.

Voor altijd verbonden
De voetbalclub begon in 1905, in een café tegenover het huidige stadion in Londen, dan tegenwoordig The Butcher’s Hook heet. Het Stamford Bridge Stadion werd al eerder geopend, namelijk in 1877 en is voor altijd verbonden met de naam Chelsea. Het stadion kan nooit verkocht worden aan projectontwikkelaars, zo bepaalden de veldeigenaars van Stamford Bridge. Dat betekent ook dat als Chelsea ooit van locatie wil verhuizen, ze ook de clubnaam moeten achterlaten in dit stadion en onder een nieuwe naam verder moeten gaan.

Supporters en mooi voetbal
Een voetbalreis naar Chelsea is een ware belevenis. Niet alleen ziet u de rijke historie van deze succesvolle club in en om het stadion, maar ook de wedstrijd heeft een unieke sfeer. Samen met een grote menigte Chelsea-fans uw favoriete club aanmoedigen, de clubliederen die door het stadion schallen, en natuurlijk de spelers op het veld die er elke keer weer een mooi duel van maken.

Boek uw voetbalreis!
Staat een voetbalreis naar Chelsea ook op uw wensenlijst? Wacht dan niet langer en vergelijk het aanbod aan voetbalreizen naar deze grootse Engelse club. Hieronder kunt u direct doorklikken naar de aanbieder van uw keuze voor reisinformatie en boekingsmogelijkheden. 

Manchester United - Chelsea Datum review: 28-02-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Alles was perfect geregeld. Vragen per telefoon aan Equipo werden meteen en vriendelijk beantwoord. Hotel was uitstekend. Kaarten voor wedstrijd lagen klaar in 't hotel. Mooie wedstrijd gezien en beleefd. Kortom: aanrader.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Chelsea - Leicester City Datum review: 21-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Voetbaltripje geboekt naar mijn favoriete club, kon op de site van Equipo duidelijk aangeven wat ik wou. Kon mijn eigen vlucht selecteren, eigen hotel, etc. Een leuk hotelletje vlak bij Queensway geboekt, is leuke buurt, en een dagje extra, om even lekker een dagje in Londen door te brengen. Als extra, hospitality bij Chelsea geboekt, dit hield in eten en drinken voor en na de wedstrijd en programmaboekje. Wat een service, ondanks de doelpuntloze wedstrijd een hele leuke dag beleefd, bedankt Equipo.

Dhr. kunst
Aanbeveling:

Arsenal - Chelsea Datum review: 18-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Alles is perfect geregeld, precies zoals het op de website staat. Ook het op mijn verzoek "zelf inchecken" is snel en adequaat mogelijk gemaakt door Equipo!

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Chelsea - Leicester City Datum review: 18-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Alles van vlucht, ontvangst, hotel, wedstrijd en kaartjes en het 3 gangendiner was prima geregeld. Hoewel dit laatste redelijk standaard was toch over het geheel genomen een zeer goed ervaring en genoten van 2 dagen Londen.

Dhr. Kemperman
Aanbeveling:

Arsenal - Chelsea Datum review: 12-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Goede communicatie en service, alles was tot de puntjes geregeld. Leuke bijkomstigheid het was een topwedstrijd 3-1-18 Arsenal-Chelsea! Ik heb samen met mijn zoontje van 12 genoten en een leuke tijd gehad in Londen. Voor herhaling vatbaar, enige nadeel is prijs is wel aan de hoge kant om het vaker te doen.

Dhr. Franken
Aanbeveling:

Arsenal - Chelsea Datum review: 11-01-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Wij hebben een zeer goede ervaring met Quipo Voetbalreizen. Op 3 januari zijn we naar Arsenal-Chelsea geweest en hebben een super wedstrijd (2-2) gezien, daarnaast hebben we 1,5 dag in Londen rondgetoerd en hebben een supertijd gehad. Hoe onze ervaring met Equipo zelf was, blijkt uit de start van de reis, waar ik nu iets over ga vertellen. De start van de reis was er 1 met vele hobbels..... Het vertrek stond gepland op woensdag 3 januari 12 uur in de ochtend. We zouden vliegen met Easyjet vanaf Amsterdam, maar er stond ook een storm gepland. Dinsdagavond 2 januari kregen we het bericht. De vlucht werd geannuleerd en wij schoten in de stress, wat nu? Meteen bellen met Equipo (in de avonduren). Ik hoorde, dat de telefoon werd doorgeschakeld en daarna werd er snel opgenomen. Ik werd meteen prima te woord gestaan en ik zou een uurtje later weer bellen, en men zou proberen wat te regelen. Uurtje later belden we terug en ons werd de optie gegeven om vanaf Rotterdam te vertrekken, uurtje eerder en een uurtje langer reizen. We moesten er even over nadenken - we hadden zelf lang niet gevlogen en onze kinderen helemaal nog niet- en hebben uiteindelijk ja gezegd. De storm deed ons niet juichen om te reizen, maar we hadden zoveel dingen geregeld in de 3 dagen dat we zouden gaan, dus we gingen er gewoon voor.  Vroeg opstaan....in de app van BA kijken.....vertraagd.....pffff We werden wel op de proef gesteld.  We gingen er wel op tijd heen (je weet het nooit), maar de vertraging zou nog langer duren..... Het vliegtuig waar we op wachtten, moest er 3 keer over doen om daadwerkelijk te landen. Uiteindelijk om 3 uur vertrokken en om 3 uur in Londen, hoera voor het tijdsverschil. We waren op tijd voor de wedstrijd, die om 19:45 plaatselijke tijd zou beginnen, gelukkig! Over de terugreis zouden we nog even contact hebben. Onze auto stond immers in Rotterdam en de terugvlucht ging naar Amsterdam... Op de vrijdag's kreeg ik een mailtje dat een medewerker van Equipo ons persoonlijk zou ophalen en naar Rotterdam brengen. Zo is, ondanks de stroeve start vanwege het weer, de annulering, de vertraging en de logistieke niet handige gevolgen, dit uitstekend door Equipo opgepakt en is onze reis mede daardoor een top-herinnering geworden. Bedankt.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Chelsea - Watford Datum review: 22-11-2017

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Prima geregeld. Zelf een gratis upgrade gehad van onze kaarten naar betere plekken, warm lunch buffet en drankje na de wedstrijd. Paar keer contact gehad, waarbij ik goed werd geholpen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Dhr. Welsink
Aanbeveling:

Chelsea - Manchester United Datum review: 01-04-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

We zijn 4 dagen in Londen geweest omdat wedstrijd was omgezet na FA Cup op maandagavond. Wedstrijd en sfeer was voortreffelijk. Goede plaatsen vlak op het veld. Het eten vooraf en drinken na de wedstrijd vond ik tegenvallen maar was voldoende. We zaten in het Corus Hyde Park hotel wat echt een aanrader is. Goed ontbijt, gunstige ligging en goede kamers.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Chelsea - Swansea City Datum review: 07-03-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Alleen de kaartjes via voetbaltravel.nl besteld. in dit geval Museum Package. Kaartjes zijn het geld meer dan waard ! geweldige ervaring en alles tot in de puntjes geregeld.

Dhr. de Haas
Aanbeveling:

Chelsea - Burnley Datum review: 01-12-2016

Aanbieder: VoetbalreizenXL

5/5

Wij zijn naar Chelsea - Burnley geweest. Op een maandag voorafgaand aan het speelweekend kochten we de kaartjes en aangezien het te kort dag was om de kaartjes naar mij te sturen lagen de kaartjes netjes klaar bij de receptie van ons hotel. Top geregeld en een geweldige sfeer, iets wat wij niet helemaal hadden verwacht van Chelsea!!

Dhr. Frerejean
Aanbeveling:

Chelsea - Tottenham Hotspur Datum review: 03-08-2016

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Alles heel goed geregeld en duidelijk gecommuniceerd. Prima hotel in buurt van stadion, kaarten lagen daar klaar. En het was natuurlijk ook een superwedstrijd.

Dhr. Swart
Aanbeveling:

Chelsea - Leicester City Datum review: 07-06-2016

Aanbieder: VoetbalTravel

5/5

Het was zonder meer een top reis. Goede vlucht, heerlijke kamer in Hilton hotel (Paddington) in London en een fantastische wedstrijd gezien. Vader en zoon allebei dik tevreden. Leicester city was al kampioen maar toch werd er met veel inzet gevoetbalt. We kregen een upgrade naar de "Champions Club" kaarten. Dat was gaaf, want er was uitgebreid eten vooraf en in de rust maar ook speciale goede plekken op de tribune. We konden alle spelers zien en ook Guus Hiddink en de Italiaanse coach van Leicester city. Het was gewoon één groot feest. Een echte aanrader.

Dhr. Kerkhoven
Aanbeveling:

Chelsea - Newcastle United Datum review: 10-02-2014

Aanbieder: Sports Experience

5/5

Prima weekend gehad. Op zaterdag Chelsea - Newcastle gezien en op zondag Spurs - Everton. Voorafgaand ontvingen we een uitgebreide beschrijving/routebeschrijving voor het weekend. HotelKaarten voor de zaterdagwedstrijd lagen keurig klaar in het Premier Inn Euston hotel. Hotel was zeer centraal gelegen dichtbij station Euston. De kaarten voor zondag hebben we bij het Spurs stadion afgehaald. Alles top geregeld door Sports Experience!!

Dhr. van der Wilk
Aanbeveling:

Chelsea - Manchester United Datum review: 24-01-2014

Aanbieder: Sports Experience

5/5

De reis was tot in de puntjes geregeld. Erg plezierig was het snelle en adequate reageren op specifieke wensen, bv lange zijde ipv korte zijde en alternatieve vliegtijden. Kaartjes lagen keurig klaar bij de hotelreceptie. Hotel was eenvoudig maar schoon, goede bedden en vriendelijk personeel. De reisbeschrijving was duidelijk en volledig, inclusief beschrijving van de thuisclub en tips voor een bezoek aan Londen. Kortom een voetbalreis via Sports Experience is een aanrader!

Dhr. Schreuder
Aanbeveling:

Arsenal - Chelsea Datum review: 13-01-2014

Aanbieder: Eurotravel Sports

5/5

Tussen kerst en oud een nieuw met vier vrienden op voetbalreis geweest via Eurotravel Sports. Na prettig persoonlijk contact met dhr. Jansen besloten we de voetbalreis te boeken bij zijn organisatie. Eurotravel Sports heeft de gehele reis uitstekend verzorgd. Ik kreeg netjes een mail met daarin alle benodigde gegevens voor de reis en na een prettige vlucht lagen in het hotel de tickets netjes klaar. De wedstrijd was voor mij en mijn vrienden een unieke beleving. Wat een verschil met de Nederlandse competitie! Tijdens en na afloop van de wedstrijd enorm genoten van de sfeer in én rondom het stadion. De volgende dag rondgelopen in de volledig voor kerst versierde stad Londen. Al met al waren het topdagen voor ons, Eurotravel Sports bedankt!

Dhr. Visser
Aanbeveling:

Newcastle United - Chelsea Datum review: 12-08-2013

Aanbieder: DFDS Seaways

5/5

Bootreis naar Newcastle was echt te gek. Heb we veel geluk gehad met de wedstrijd. Laatste minuut 3-2 voor Newcastle! Maar zeker een aanrader voor weekendje om met je maten te doen.

Dhr. Vriezen
Aanbeveling:

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Chelsea.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert
  • Logo Event Spot
  • Logo Number1 Voetbalreizen
  • Logo Voetbalticketshop