Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 42 voetbalreizen en 260 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Borussia Dortmund

Borussia Dortmund is niet meer weg te denken uit het Duitse voetbal. Met maar liefst acht landstitels op zijn naam is dit een club waar u niet omheen kunt. Een voetbalreis naar Borussia Dortmund is dan ook een aanrader voor iedereen die van Duits voetbal houdt.

Eerste Europees kampioen
Borussia Dortmund heeft een rijke ne succesvolle historie. Naast de acht landskampioenschappen die ze wonnen, heeft de club ook de Champions League weten te winnen en de wereldbeker voor clubteams in de wacht gesleept. Daarnaast was Borussia de eerste Duitse club die een Europese beker wist te winnen.

Signal Iduna Park
De thuisbasis van Borussia Dortmund is het grootste stadion van de Bundesliga, het Signal Iduna Park. Tot in de jaren ’70 speelde de club in het Stadion Rote Erde, maar door de groeiende groep supporters werd dit stadion uiteindelijk te klein. Dankzij verschillende verbouwingen kan het Signal Iduna Park inmiddels plaats bieden aan ruim 80.000 toeschouwers. Daarnaast is de zuidtribune de grootste staantribune van Europa, met ongeveer 25.000 staanplaatsen.

Voetbal op topniveau
Met een voetbalreis naar Borussia Dortmunt beleeft u voetbal op topniveau. Niet alleen dankzij de succesvolle historie van de club, maar ook dankzij de unieke sfeer in het stadion en de grote menigte fans die samen hun club aanmoedigen.

Boek uw voetbalreis!
Een wedstrijd van Borussia Dortmund van dichtbij meemaken? Dat kan. Hieronder vergelijkt u de verschillende aanbieders van voetbalreizen naar Borussia Dortmund. Zo kiest u wat u het beste past en zit u binnenkort op de tribune bij deze Duitse topclub!  

Borussia Dortmund - RB Leipzig Datum review: 17-10-2017

Aanbieder: VoetbalreizenXL

5/5

We hebben echt een geweldig weekendje Dortmund gehad. Borussia Dortmund - RB Leipzig stond op het programma. Wat een geweldige sfeer! We zaten recht achter de goal op de 5de rij, ontzettend dicht bij het veld dus. Ondanks de 2-3 nederlaag was de sfeer, beleving en enorme mensenmassa zéér indrukwekkend. Toeterende oren! Na de wedstrijd zijn we het nachtleven van Dortmund ingedoken, in het centrum was het ondanks de nederlaag nog enorm gezellig en dus vrij laat geworden. ;) We sliepen in een recent vernieuwd en zeer luxe hotelkamer. Ook over het inclusieve uitgebreide ontbijt waren we zeer te spreken. Het hotel was op loopafstand van het stadion, aan de rand van het centrum van Dortmund. Het weekend heeft al onze verwachtingen overtroffen en is 100% een aanrader!

Dhr. Oerlemans
Aanbeveling:

Bayern München - Borussia Dortmund Datum review: 24-07-2016

Aanbieder: Eurotravel Sports

5/5

Dit is een test van Dirk Julicher om te zien of de reviews voor ets gewoon goed door komen. Dat is toch belangrijk om te weten voordat je klant een uitnodiging gaat versturen!

Dhr. Julicher
Aanbeveling:

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Borussia Dortmund.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

  • Logo VoetbalreizenXL
  • Logo Equipo Voetbalreizen
  • Logo Voetbalreizen.com
  • Logo VoetbalTravel
  • Logo Sports Experience
  • Logo Complete voetbalreis
  • Logo VoetbalticketXpert
  • Logo Event Spot
  • Logo Number1 Voetbalreizen
  • Logo Voetbalticketshop